Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Κατρούγκαλος: Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε τις ομαδικές απολύσεις που ζητάει το ΔΝΤ

ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος

Κατρούγκαλος Βουλή

Με έναν λόγο ενθάρρυνσης, θέλησε να καθησυχάσει ο υπουργός εργασίας, κ. Κατρούγκαλος, τους πολίτες, τονίζοντας πως η τωρινή κυβέρνηση δεν πρόκειται να προβεί σε ομαδικές απολύσεις που προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο “ΔΝΤ”.

Συγκεκριμένα ο ίδιος μιλώντας στην τηλεοπτική Καλημέρα, του skai, σημείωσε ότι “Το ΔΝΤ ζητάει ομαδικές απολύσεις” κάτι όμως στο οποίο η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να υπακούσει αναφέροντας συμπληρωματικά “Αλλά είναι προφανώς κάτι το οποίο εμείς ποτέ δεν πρόκειται να δεχθούμε”

«Δείξαμε ότι σεβόμαστε τις κόκκινες γραμμές μας» τόνισε ο υπουργός Εργασίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι καμία κύρια σύνταξη δεν μειώθηκε.

Παράλληλα, ο υπουργός υπογράμμισε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης η περαιτέρω μείωση μισθών.

Διαβάστε επίσης: 

http://www.mononews.gr/article-new-york-times-xoris-elafrinsi-tou-chreous-i-elliniki-ikonomiki-den-prokite-na-anakampsi-pote/45381

 Δείτε επίσης:

http://www.mononews.gr/video-pio-the-voice-ke-x-factor-erchete-to-the-sex-factor-ke-tha-feri-paniko-video/45390