• Big Story

    Καλογρίτσας-Κοντομηνάς: Η μεγαλύτερη συμμαχία προ των πυλών;

    kalogritsas


    Μετά το «Ε» ο «Alpha»; Γιατί όχι, αφού ο «κόκκινος» καναλάρχης κ. Χρήστος Καλογρίτσας εξετάζει πλέον όλες τις δυνατότητες συνεργασίας, την ίδια στιγμή που σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναζητά εναγωνίως-σύμφωνα με κάποιους-οικονομικά εύρωστους συμμάχους.

    Όπως ακούγεται έντονα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Καλογρίτσα με τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά πραγματοποιήθηκε μια πρώτη διερευνητική συνάντηση των δύο ανδρών.

    Ο Alpha ούτως η άλλως είναι ένα μαγαζί «γωνία» έτοιμο κάτι που ενδιαφέρει πολύ τον κ. Καλογρίτσα, πολύ περισσότερο λένε κάποιοι από το «Ε».

    Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το κανάλι του κ. Φίλιππου Βρυώνη είναι ένα μικρομεσαίο τηλεοπτικό μαγαζί εν αντιθέσει με τον Alpha, έναν σταθμό πρώτο σε τηλεθέαση και με ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα.

    Και μπορεί ο Νίκος Ευαγγελάτος -κουμπάρος του Καλογρίτσα- να κανόνισε τα μυστικά ραντεβού της Χαλκίδας με τον Βρυώνη, δεν μπορεί όμως να κάνει τίποτε για να αποτρέψει το φλερτ του «κόκκινου» υποψήφιου καναλάρχη με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

    Τα τιμήματα φυσικά είναι αντιστρόφως ανάλογα, σε ότι έχει να κάνει με τους δύο σταθμούς. Αν ο κ. Κοντομηνάς αποφασίσει να «συνεταιριστεί» με τον κ. Καλογρίτσα-κάτι που θα φανεί και από τις δικαστικές εξελίξεις του Σεπτεμβρίου-ο τελευταίος θα κληθεί να καταβάλλει ένα υψηλό τίμημα, το οποίο θα είναι ακόμη υψηλότερο αν θελήσει να αγοράσει τον Alpha.

    Ούτως η άλλως σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ο Χρήστος Καλογρίτσας αναζητά οικονομικούς συμμάχους στο τηλεοπτικό της εγχείρημα, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει εύκολα ευχέρεια ρευστότητας.

    Γι’ αυτό σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες καθυστέρησε να καταβάλλει την εγγυητική της επιστολή στον διαγωνισμό την προ περασμένη Δευτέρα.

    Τα λεφτά βρέθηκαν κυριολεκτικά στο και πέντε εξ’ ου όπως υποστηρίζουν κάποιοι και η καθυστερημένη κατάθεση που έγινε τελικά δεκτή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giannis-mantzouranis-o-dikigoros-pou-katharizi-nomika/71652

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/menete-o-polemos-kontomina-savvidi-gia-tis-adies/71621



    ΣΧΟΛΙΑ