• Big Story

    Στο μηδέν το ταμείο του Mega! Φιλιππόπουλος και μέτοχοι ετοιμάζονται να βάλουν 17,5 εκ. ευρω, εν αναμονή απόφασης Βαρδινογιάννη

    • NewsRoom


    Την ώρα που το ταμείο του Mega δεν έχει ούτε ένα ευρώ , ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο Μεγάλο κανάλι. ‘Οπως λένε οι πληροφορίες συνεδρίασε σήμερα το πρωί το ΔΣ της Τηλέτυπος σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Πεφάνης, πρώην εκτελεστικός διευθυντής ενημέρωσε το ΔΣ για το πώς έχει η κατάσταση, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια και πως πρέπει όλοι να δεσμευτούν στις τράπεζες με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

    Ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος δήλωσε ότι μπορεί να συνεισφέρει 5 εκατ., οι κ.κ. Μάρης και Μπόμπολας μίλησαν για 7,5 εκατ. και ο κ. Ψυχάρης επιφυλάχθηκε αρχικά και επανήλθε στη συνέχεια από το γραφείο του, από όπου ενημέρωσε ότι μπορεί να βάλει 5 εκατ.

    Επισημαίνεται ότι oι λοιποί μέτοχοι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της οικογένειας Βαρδινογιάννη που φαίνεται θετική στο να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου με το ποσό που της αναλογεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας Βαρδινογιάννη καθίσταται σαφές ότι « εφόσον τηρηθούν τα συμπεφωνημένα με τους υπόλοιπους μετόχους η πλευρά Βαρδινογιάννη θα καταβάλλει αυτομάτως σε μετρητά όλο το ποσό (5 έως 7 εκατ.) που της αναλογεί».

    Αυτή την ώρα συντάσσεται πρακτικό, με το οποίοι οι μέτοχοι δεσμεύονται για τα παραπάνω ποσά των 17,5 εκατ. ευρώ έναντι των τραπεζών.

    Το πρακτικό θα δοθεί στις πιστώτριες τράπεζες προκειμένου να αιτηθούν οι μέτοχοι το άνοιγμα των λογαριασμών του καναλιού που είναι μπλοκαρισμένοι και στους οποίους υπάρχει ρευστότητα 4 εκατ.

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

     

    http://www.mononews.gr/mega-o-chronos-trechi-0-evro-sto-tamio-eos-tin-paraskevi-krinonte-ola/45379

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

     

    http://www.mononews.gr/praktores-opap-ikanopiisi-gia-ton-enieo-sintelesti-forologisis/47889



    ΣΧΟΛΙΑ