• Business

    Ένωση Επενδυτών: Δεν πήρε την προσωρινή διαταγή για την Folli – Ετοιμάζει νέες αγωγές

    Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Δεν πήρε τελικά την προσωρινή διαταγή που ζητούσε η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, κατά την σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εναντίον της Folli Follie για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας των επενδυτών που έχασαν χρήματα από την αμαρτωλή εταιρεία.

    Πλέον, η Ένωση θα πρέπει να περιμένει την τελική ετυμηγορία του Δικαστηρίου για την δικαίωση ή μη των συγκεκριμένων επενδυτών, η οποία αναμένεται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα επενδυτών, συνολικά 53 τον αριθμό διεκδικούν συνολική αποζημίωση 1,6 εκατ. ευρώ για τη ζημιά που υπέστησαν από την επένδυσή τους στην Folli.

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, Γιάννης Κυριακόπουλος μιλώντας στο mononews.gr αναφέρει πως η σημερινή αρνητική εξέλιξη δεν προδικάζει την τελική απόφαση του δικαστηρίου, και λέει πως αύριο θα καταθέσει έγγραφα που θα σχετίζονται με τον ρόλο κάποιων ομολογιούχων που συμμετέχουν στην προσπάθεια διάσωσης της εταιρείας. Τέλος, προαναγγέλλει νέες αγωγές κατά της εταιρείας από το σύνολο των επενδυτών που έχασαν χρήματα από την Folli Follie, οι οποίοι πλέον φθάνουν τους 150.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σήμερα εκδικάζεται νέα αγωγή επενδυτών που έχασαν χρήματα από την Folli



    ΣΧΟΛΙΑ