• Big Story

    “Χαστούκια”, παλιοί γνώριμοι, πρωτότυπα t-shirt και άλλα στιγμιότυπα στο 2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom

    Κώστας Ζουράρις


    Χειροκροτήματα, παλιοί γνώριμοι και… φιλικά “χαστούκια” είναι οι πρώτες εντυπώσεις από την έναρξη του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 16/10. Ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτούμενος από τους Αριστερούς και ΑΝΕΛ συντρόφους του, ανέβηκε στο βήμα, λέγοντας ότι “από τις μάχες που δώσαμε, βγήκαμε πιο έμπειροι, πιο ετοιμοπόλεμοι”.

    Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.
    Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.

    Συνέχισε δε, τονίζοντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο ελληνικός λαός. “Είχαμε όμως μαζί μας κάτι ανεκτίμητο, την πίστη και την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού” είπε ενώ σε εκείνο το σημείο επεσήμανε το ότι “το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις μεγάλες στιγμές των αγώνων του λαού μας”. Μία “αποστομωτική απάντηση”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Κώστας Ζουράρις
    Κώστας Ζουράρις

    “Τον Γενάρη του 2015 η λεηλατημένη Ελλάδα της λιτότητας σήκωσε το ανάστημά της απέναντι στους ισχυρούς της Ευρώπης και του κόσμου” συνέχισε ο πρωθυπουργός διευκρινίζοντας στους συνέδρους ότι “δουλεύουμε σκληρά σε έναν οδικό χάρτη ρεαλιστικό για την ανάκαμψη της οικονομίας ώστε να βγούμε από τη μέγγενη της επιτροπείας”.

    Ο Φώτης Κουβέλης με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
    Ο Φώτης Κουβέλης με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
    τσιπρασ1
    Η είσοδος του Αλέξη Τσίπρας στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
    Νίκος Βούτσης και Αλέξης Τσίπρας
    Νίκος Βούτσης και Αλέξης Τσίπρας

    Υπενθυμίζεται δε, ότι το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ συμπίπτει με τις φημες περί ανασχηματισμού. Την Τετάρτη το βράδυ ο πρωθυπουργός συσκέφθηκε για αρκετές ώρες με τους Νίκο Βούτση, Γιάννη Δραγασάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παππά, Αλέκο Φλαμπουράρη, Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Γιάννη Μπαλάφα, Θοδωρή Δρίτσα, Δημήτρη Βίτσα, Χριστόφορο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Ρήγα κ.α. Αντικείμενο της διευρυμένης σύσκεψης ήταν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που λαμβάνει χώρα στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Φάληρο.

    Ωστόσο, παράλληλα νέες αναταράξεις προκαλούν οι αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του υποστηρικτή του Αλέξη Τσίπρα, Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ,ε τον τίτλο «Ενας Πρόεδρος Δεν Πρέπει Να Τα Λέει Αυτά», όπου  αναφέρεται ότι “Ο Πούτιν μου είπε ότι ο Τσίπρας ήθελε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Ο Τσίπρας αποφάσισε τον ανασχηματισμό. Δείτε τα νέα πρόσωπα

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για την Αγγελική Φράγκου: Μέτοχοι της Navios στρέφονται κατά της εταιρείας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

    mononews_contest 1 year



    ΣΧΟΛΙΑ