• Πολιτική

    Εμείς αντιμετωπίζουμε το Σκοπιανό «με νηφαλιότητα και σοβαρότητα» δηλώνει ο Τσίπρας

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Με “νηφαλιότητα και σοβαρότητα”, δηλώνει πως αντιμετωπίζει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter, μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

    “Αντιμετωπίζουμε τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής με νηφαλιότητα και σοβαρότητα. Ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, για τις τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα”, έγραψε ο πρωθυπουργός, επισυνάπτοντας φωτογραφία από τη συνάντηση και το βίντεο με τον διάλογο που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων.

    Κατά την επίσκεψή του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες ως ενωτικός, ενόψει της κριτικής που αναμένεται να δεχθεί το Σάββατο από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους θα ενημερώσει ξεχωριστά για το Σκοπιανό και τα Αλβανικό.

    Οι πολιτικοί αρχηγοί, άλλωστε, έχουν κάνει ξεκάθαρο στον κ. Τσίπρα πως διαφωνούν με την τακτική που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση. Η επιλογή της διπλωματίας εν κρυφώ, σε συνδυασμό με την  ανικανότητα της Κυβέρνησης να παρουσιάσει μια ενιαία κυβερνητική στάση αλλά και την στάση του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί να χρησιμοποιήσει το εθνικό ζήτημα για οφέλη στην εσωτερική πολιτική σκηνή, έχουν προκαλέσει διχασμό στην ελληνική κοινωνία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Αναζήτηση Τσίπρ Τσίπρας σε Παυλόπουλο: «Κάναμε κάποια βήματα» στο Σκοπιανό, αλλά έχουμε αρκετά ακόμα μπροστά μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα ήθελε ένα νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Στα «μαχαίρια» Τσίπρας – Γεννηματά λίγο πριν τη συνάντηση: Επικοινώνησαν ή όχι για το Σκοπιανό;



    ΣΧΟΛΙΑ