• AUTO

    Βρήκα το νέο Toyota Yaris στο χωριό μου!


    H πανδημία έχει δημιουργήσει πολλά θέματα στα λανσαρίσματα των νέων μοντέλων. Για πρώτη φορά μετά από καιρό υπάρχει στο πρόγραμμα μια πανελλήνια παρουσίαση στις 25/9 για το Mini Countryman.

    Η Toyota μας κάλεσε στις Βρυξέλλες στα τέλη Ιουλίου για την παρουσίαση του νέου Yaris αλλά το ταξίδι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων. Αντ’ αυτού έγινε διαδικτυακή παρουσίαση μάλιστα τότε είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε λεπτομέρειες εδώ. Τέλη Αυγούστου ταξινομήθηκαν τα πρώτα αυτοκίνητα στη χώρα μας και άρχισαν να εμφανίζονται στις Εκθέσεις των τοπικών αντιπροσώπων.

    Η Car Option δραστηριοποιείται στην Αρκαδία, μέτοχος είναι ο παιδικός μου φίλος, και συχωριανός μου, Γιώργος Σκούλος. Κυριακή πρωί, βγήκα για τρέξιμο και περνώντας από το σπίτι του έπεσα πάνω στο ολοκαίνουργιο υβριδικό Yaris που μόλις είχε ταξινομήσει. Την συνέχεια μπορείτε να την δείτε στο κάτωθι βίντεο.

    Ένα ξεχωριστό video με το best seller της ελληνικής αγοράς Για περισσότερα διαβάστε εδώ: https://www.mononews.gr/auto/vrika-to-neo-toyota-yaris-sto-chorio-mou

    Geplaatst door mononews.gr op Maandag 14 september 2020

    Περισσότερα για το νέο Yaris στην πανελλήνια παρουσίαση το επόμενο χρονικό διάστημα. Η τιμή του υβριδικού ξεκινά από τα 17χιλ. και το αυτοκίνητο που βλέπετε στο βίντεο τιμάται 21χιλ.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ