• AUTO

    Συνεργασία F1 με NBA!

    Συνεργασία F1 με NBA!


    Το NBA και η Formula 1 ανακοίνωσαν σήμερα συνεργασία περιεχομένου και προώθησης, η οποία συμβαίνει για πρώτη φορά

    Η συνεργασία έρχεται να ενώσει σε παγκόσμιο επίπεδο τους οπαδούς και των δυο θεσμών για να γιορτάσουν τόσο την επετειακή 75η σεζόν του NBA όσο και την επιστροφή της F1 στις ΗΠΑ την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας. Για τον εορτασμό του Grand Prix των ΗΠΑ και της 75ης επετειακής σεζόν του NBA, αποκλειστικές εικόνες με μονοθέσια F1 ντυμένα στα χρώματα και των 30 ομάδων του ΝΒΑ κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Τα πρώτα 10 αυτοκίνητα παρουσιάζονται σήμερα στις Central και Pacific Divisions, στις οποίες ανήκουν ομάδες ΝΒΑ της Δύσης και της Ανατολής.

    Συνεργασία F1 με NBA!

    Το ESPN φιλοξενεί οδηγούς της F1, οι οποίοι αυτή τη φορά θα αγωνιστούν εκτός πίστας σε έναν διαγωνισμό ελευθέρων βολών που θα πραγματοποιηθεί σε ένα γήπεδο μπάσκετ βαμμένο με τα χρώματα της 75ης σεζόν του ΝΒΑ μέσα στο paddock του Circuit of the Americas. Θρύλοι του NBA θα βρίσκονται στο χώρο για να συναντήσουν τους οδηγούς και να δώσουν συμβουλές για την τεχνική των ελευθέρων βολών ώστε να πετύχουν όσες περισσότερες βολές μπορούν στις 10, ενώ 20.000 δολάρια θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του νικητή.

    Συνεργασία F1 με NBA!

    Το NBA κατέχει σημαντική διεθνή παρουσία με παιχνίδια που μεταδίδονται σε 215 χώρες και σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Διαθέτει επίσης περισσότερα από 100.000 εμπορικά καταστήματα σε 100 χώρες, σε έξι ηπείρους. Τα ρόστερ του NBA κατά την έναρξη της σεζόν 2021-22 περιλάμβαναν 121 διεθνείς παίκτες από 40 χώρες, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία της λίγκας. Η επετειακή 75η σεζόν του ΝΒΑ ξεκίνησε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και συνεχίστηκε χτες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, όπου οι New York Nicks φιλοξένησαν τους Boston Celtics (2:30 π.μ.) και οι Denver Nuggets τους Phoenix Suns (05:00 μ.μ.), αναμετρήσεις οι οποίες μεταδόθηκαν από το ESPN.

    Κοινός τόπος η Liberty Media που κατέχει τα δικαιώματα της F1 αλλά έχει και διαχρονική συνεργασία με το δίκτυο ESPN.

    Διαβάστε επίσης:

    Άρθρο παρέμβαση: Δακτύλιος – Ταξικότητα και τοξικότητα!

    Ford: Επένδυση 272 εκατ. ευρώ στη Βρετανία



    ΣΧΟΛΙΑ