• AUTO

    Ροντέο για τον Πέρεζ στο Ντάλας!

    Ροντέο για τον Πέρεζ στο Ντάλας!


    Για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια η Red Bull Racing Honda έκανε επίδειξη σε δημόσιο δρόμο μπροστά σε κοινό.

    Την επόμενη Κυριακή 24/10 θα έχουμε το Αμερικάνικο GP στο Όστιν του Τέξας. Σήμερα στο Ντάλας που βρίσκεται 200 μίλια βορειότερα ο Μεξικάνος Σέρτζιο Πέρεζ έδωσε ένα εντυπωσιακό σόου με την RB7. Ήταν το πρώτο road show για τη Red Bull εδώ και δυο χρόνια λόγω πανδημίας και το πρώτο που έγινε ποτέ με Red Bull Racing Honda. Η επίδειξη έγινε στο κέντρο της πόλης, είχαν κλείσει κάποιοι δρόμοι ειδικά για την περίσταση. Εκτός από το μονοθέσιο της Red Bull βρέθηκε εκεί και ο μοτοσυκλετιστής Άαρον Κόλτον που επίσης ενθουσίασε τους χιλιάδες θεατές.

    Μιλώντας σχετικά ο Σέρτζιο Πέρεζ τόνισε: «Ιδιαίτερη μέρα, πραγματικά το απόλαυσα. Για πρώτη φορά έκανα σβούρες με ένα μονοθέσιο Red Bull ήταν διασκεδαστικό, σίγουρα δε θα ξεχάσω γρήγορα την σημερινή μέρα. Πάντα μου αρέσει να επισκέπτομαι τις ΗΠΑ. Ένιωθα την ενέργεια του πλήθους και ήταν φανταστικό να βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν να μας δουν σήμερα. Τους περιμένουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον αγώνα στο Όστιν ελπίζω να καταφέρουμε και εκεί να έχουμε διπλή παρουσία στο βάθρο». 

    Σέρτζιο Πέρεζ

    Το Αμερικάνικο GP θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 24/9 στo Circuit of the Americas. Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη στις 22:00 ώρα Ελλάδος. 

    Διαβάστε επίσης:

    F1 2022: 23GP, ένα νέο, επιστροφή κλασσικών!

    Πρόγραμμα WRC 2022: Σεπτέμβριο το EKO ACROPOLIS RALLY

    Οδηγούμε τη νέα Mercedes C Class!



    ΣΧΟΛΙΑ