• AUTO

    Ρακέτα υψηλής τεχνολογίας

    PRESENTACION PALA WILSON CUPRA. FERNANDO BELASTEGUIN. FOTO: VALENTI ENRICH


    Η καινούρια ρακέτα Wilson Bela CUPRA V2 θα είναι στα χέρια του πρωταθλητή Fernando Belasteguín.

    Η CUPRA συνεργάζεται με την εταιρία Wilson, η οποία είναι κορυφαία σε αθλήματα με ρακέτα,  καθώς επίσης και με τον πρωταθλητή Fernando Belasteguín, λανσάροντας μια καινούρια συλλογή που περιλαμβάνει: ρακέτα, τσάντα και t-shirts.

    O Fernando θα κάνει το ντεμπούτο του με την ανανεωμένη Bela CUPRA ρακέτα στο επερχόμενo, υψηλού κύρους event του Παγκόσμιου Padel Tour, στη Βαλένθια (1-9 Ιουλίου). Η καινούρια Wilson Bela CUPRA V2 ρακέτα padel χαρακτηρίζεται από ένα εκπληκτικό μαύρο σχέδιο με χάλκινο logo, συνδυάζοντας την κομψότητα και τη δύναμη. Είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη με τεχνολογία περιστροφής, ενσωματώνοντας ανάγλυφες επιφάνειες και υλικά από ανθρακονήματα, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τη δύναμη και τον έλεγχο στο γήπεδο.  Με κέντρο βάρους 260mm, ακτίνα 38mm και βάρος 365gr, αυτή η ρακέτα αποτελεί για τους παίχτες τον τέλειο συνδυασμό δύναμης, ελέγχου και άνεσης.

    Ο Fernando αγωνίζεται για περισσότερα από 25 χρόνια και συνεχίζει να μοιράζεται το ίδιο πάθος, με αυτό που είχε όταν πρωτοξεκίνησε ως επαγγελματίας παίχτης  το 1995. Η Wilson Bela CUPRA V2 ρακέτα δίνει σε όλους τους παίχτες τη δυνατότητα να χαράξουν τον δικό τους μύθο, ακριβώς όπως κάνει ο Bela στο γήπεδο. Μπορεί κανείς να παραγγείλει την καινούρια Wilson Bela CUPRA V2 ρακέτα  padel είτε μέσα από το site της εταιρίας Wilson (www.wilson.com) είτε από το Δίκτυο της CUPRA.

    Διαβάστε επίσης

    F1 Αυστρία: Η οργάνωση θα εκπέμψει 90% λιγότερους ρύπους!



    ΣΧΟΛΙΑ