• AUTO

    Ψηλαφούμε τη νέα BMW Χ1! (video)

    Στιγμιότυπο από την σημερινή παρουσίαση της BMW X1 στην Ελλάδα. Στη σκηνή ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της BMW Hellas, Κώστας Διαμαντής


    H ΒΜW Hellas τρεις μήνες πριν το λανσάρισμα του νέου μοντέλου, της BMW X1 3ης γενιάς έφερε δυο μοντέλα προπαραγωγής στη χώρα μας.

    Τρεις μήνες πριν την επίσημη έναρξη παραγωγής, η νέα επιβλητική BMW X1 ήρθε στην Ελλάδα και εμείς είχαμε την ευκαιρία να την δούμε από κοντά στο ξεκίνημα ενός 2ημερου φεστιβάλ BMW γεμάτο εκπλήξεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια!

    Αύριο και μεθαύριο Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 το νέο SUV της BMW θα βρίσκεται στο Anassa City Events στου Γουδή όπου το συναντήσαμε και εμείς σήμερα. Επιπλέον της νέας BMW X1, εκεί θα μπορέσετε να βρείτε oλοκληρωμένες υπηρεσίες, συναρπαστικά προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες, τα πάντα για τη φόρτιση και ποικίλες επιλογές γνήσιων αξεσουάρ BMW. Για τους μικρούς φίλους της μάρκας που αγαπούν τη περιπέτεια και τις προκλήσεις, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αναρρίχηση, παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση υπό την καθοδήγηση ειδικών.

    Στην σημερινή παρουσίαση μάθαμε ότι η υπάρχουσα 2η γενιά, σταμάτησε να παράγεται και μάλιστα κάποιοι πελάτες δεν θα παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους. Πιθανόν θα πάρουν την 3η γενιά. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα γενιά της BMW X1 η οποία διαθέτει εκδόσεις με θερμικό κινητήρα (βενζίνη, πετρέλαιο), υβριδικές εκδόσεις, επαναφορτιζόμενες εκδόσεις, ηλεκτρική έκδοση. Το νέο αυτοκίνητο είναι 5 εκ. πιο μακρύ και εντυπωσιακό στη σχεδίασή του τόσο εντός όσο και εκτός.

    Το εσωτερικό του αυτοκινήτου εντυπωσιάζει όντας πιο ευρύχωρο και με τη νέα κυρτή ενιαίου τύπου οθόνη που φιλοξενεί τόσο τον πίνακα οργάνων όσο και την κεντρική οθόνη multimedia. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο κάτωθι βίντεο.

    Αν θέλετε μπορείτε από σήμερα να βάλετε την παραγγελία σας για τη νέα BMW Χ1 η οποία πιθανόν θα παραδοθεί πριν το τέλος του χρόνου, καθώς οι άνθρωποι της BMW Hellas έχουν ήδη εξασφαλίσει κάποια αυτοκίνητα.

     

    Οι τιμές ξεκινούν από τις 36.920 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα την έκδοση.

     

     BMW X1
    sDrive18i
    BMW X1 xDrive23i BMW X1
    sDrive18d
    BMW X1 xDrive23d
    36.920€ 45.000€ 48.200€ 53.650€

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Αυστρία: Βρέχει στη Ferrari!



    ΣΧΟΛΙΑ