• AUTO

    Fiat Tipo από πόσο;


    Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και σημαντική παράδοση σε αγορές όπως η δική μας, το Fiat Tipo επανήλθε μετά από δεκαετίες σε μια νέα και ενδιαφέρουσα εκδοχή δημιουργώντας ένα νέο status στα προσιτά ευρωπαϊκά οικογενειακά αυτοκίνητα. Ήταν αρχές του έτους, όταν η παρουσία της οικογένειας του Tipo στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την έλευση των εκδόσεων Tipo 5Θυρο και Tipo Station Wagon. Με εφόδια όπως, η ευρυχωρία, η πρακτικότητα, η άνεση αλλά και το value for money, οδήγησαν άμεσα το Tipo σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στις ταξινομήσεις του 8μήνου (2ο στην κατηγορία C με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ).

    Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών, η FCA Greece προσφέρει πλέον το Tipo Sedan σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 11.990 ευρώ, και δώρο επιπλέον εξοπλισμό.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το Tipo 5d, η έκδοση diesel είναι πιο ελκυστική από ποτέ, καθώς με την αναπροσαρμογή των τιμών, η έκδοση 1,3 MTJ 95hp Lounge είναι η καλύτερη value for money επιλογή της κατηγορίας της. Συγκεκριμένα προσφέρεται με πολύ πλούσιο εξοπλισμό και δώρο το μεταλλικό χρώμα στην ανταγωνιστική τιμή των 16.800€.

    Για τους καταναλωτές που αναζητούν ακόμα πιο οικονομική λύση ανάμεσα στις diesel εκδόσεις του πεντάθυρου Tipo, να τους πληροφορήσουμε πως υπάρχει και η έκδοση 1,3 MTJ 95hp Pop, που προσφέρεται στην τιμή των 14.800€. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Όποιος πρόλαβε, το… Tipo είδε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό: Η νέα σειρά 2 της BMW θα είναι και πάλι πισωκίνητη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Audi Aicon concept: Η «επανάσταση» έχει όνομα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκρυπτογραφούμε το Honda Urban EV Concept



    ΣΧΟΛΙΑ