• AUTO

    Δες αποκλειστικά το επερχόμενο Jeep Wrangler του 2018!


    Η Jeep επαναπροσδιορίζει τη θέση της στο σύγχρονο κόσμο, ισορροπώντας με προσοχή στα συστατικά που την έκαναν ευρέως γνωστή τα προηγούμενα χρόνια αλλά και στις σύγχρονες απαιτήσεις που υπαγορεύονται από περισσότερο πολιτισμό, ραφιναρισμένη προσέγγιση αλλά και σπουδή στους σημαντικούς τομείς της άνεσης και της ασφάλειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο Wrangler, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του μήνα εντός έδρας για την Jeep, στην περίφημη έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

    Το καθαρόαιμο εκτός δρόμου με το πασίγνωστο όνομα ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το σημερινό μοντέλο, ενώ όπως αναμενόταν, έχουν γίνει αλλαγές οι οποίες βελτιώνουν αισθητά την αεροδυναμική του ψηλού και ογκώδους αμαξώματος καθώς επίσης συμβάλλουν καταλυτικά και στη μείωση του απόβαρου. Εάν αναζητάτε εμφατικές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις τότε πρέπει να κοιτάξετε το νέο Wrangler από μπροστά. Εδώ δεσπόζουν νέα φώτα αλλά και νέα μάσκα, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και φώτα ημέρας. Θετικό γεγονός χαρακτηρίζεται η πάλαι ποτέ δυνατότητα που είχαν οι ιδιοκτήτες του επώνυμου τετρακίνητου στις προηγούμενες γενιές του μοντέλου, να κατεβάζουν τον παρμπρίζ και να αφαιρούν μόνοι τους τις πόρτες.

    Είναι δεδομένο, πως η γκάμα του νέου και πολυαναμενόμενου Jeep θα αποτελείται από τρίθυρες και τετράθυρες εκδόσεις. Η αμερικάνικη εταιρία κάνει επίσης λόγο και για τα καθιερωμένα – στη σημερινή εποχή – συστήματα ασφαλείας, τα οποία αναμένεται να δώσουν το παρόν στο νέο Wrangler. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ασφαλείς πληροφορίες που κατά πάσα πιθανότητα θα αφορούν και τους νέους διαθέσιμους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι θα εξοπλίζουν το νέο Wrangler.



    ΣΧΟΛΙΑ