• AUTO

    Mobility 2022!


    Το εμπορικό κέντρο Golden Hall φιλοξενεί την έκθεση «Mobility 2022», που αφορά στην ηλεκτροκίνηση.

    Από τις 15 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και των μετακινήσεων με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα θα μπορούν να δουν για δεύτερη συνεχή χρονιά από κοντά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

    Εκτός από αυτό, όμως, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν νέες τεχνολογίες, να διαμορφώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη αλλά και να περάσουν ευχάριστα.

    Το «παρών» θα δώσουν αμιγώς ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes) και scooters, πατίνια, αλλά και οι πιο σύγχρονοι φορτιστές, μαζί με τις προτάσεις των πιο σημαντικών παρόχων ενέργειας.

    Μερικές από τις εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα νέας τεχνολογίας μοντέλα τους είναι η Porsche, η Hyundai, η Kia, η Citroen, η Opel, η CUPRA, η Mercedes-Benz, η Nissan, η Τζώρτζης Α.Ε. (επίσημος αντιπρόσωπος Jaguar Land Rover).

    Επιπλέον, θα είναι η Volvo (με παρόντες τους επίσημους διανομείς Βελμάρ και Σφακιανάκης ΑΕΒΕ) και η Βελμάρ, επίσημος διανομέας Fiat και Jeep. Δεν θα λείπουν, επίσης, η ΔΕΗ Blue και η Anytime, η εταιρεία χρονομίσθωσης Flexcar, η Biro, με μοντέλα micromobility και η Startup ευέλικτου leasing Instacar.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Mobility 2022» οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους.

    Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, με έναρξη και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης του Golden Hall. Η είσοδος για το αυτοκινητικό event «Mobility 2022» είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι:

    Καθημερινές: 17.00-21.00

    Σάββατο: 11.00-20.00

    Κυριακή: 11.00-19.00

    Διαβάστε επίσης:

    Σκοτώνω και δε σταματώ!



    ΣΧΟΛΙΑ