• AUTO

    Lamborghini Lounge στο Πόρτο Τσέρβο!

    Lamborghini Lounge στο Πόρτο Τσέρβο


    Αν έχετε προγραμματίσει διακοπές στο διάσημο Ιταλικό λιμανάκι στη Σαρδηνία μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα test drive!

    Για 3η συνεχή χρονιά το Lamborghini Lounge, σημείο αναφοράς για VIP πελάτες και επισκέπτες που γοητεύονται από συγκεκριμένο τρόπο ζωής άνοιξε στο Πόρτο Τσέβρο (Promenade du Port στο Porto Vecchio). Το Πόρτο Τσέβρο είναι ένα κοσμοπολίτικο λιμάνι βορειοανατολικά στη Σαρδηνία όπου σταματούν όλα τα σκάφη που βολτάρουν στις Ιταλικές και Γαλλικές ακτές, αυτή την εποχή. Τα αυτοκίνητα της Lamborghini είτε αφορά στην Urus είτε στη Huracán βρίσκονται εκεί έτοιμα για δοκιμές. Επίσης σε στατική παρουσίαση μπορείτε να δείτε την “final version” της οικογένειας Aventador, από τις 8 Αυγούστου με τον V12 στο πίσω μέρος. Η LP 780-4 Ultimae είναι η πιο ακραία  Aventador.

    Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, ο χώρος του Lounge θα χρησιμοποιηθεί για τη υποδοχή νέων υποψήφιων πελατών, για αποκλειστικές και περιορισμένες εκδηλώσεις μόνο με πρόσκληση και ως ραντεβού για δοκιμές οδήγησης σε μερικούς από τους πιο όμορφους δρόμους της Ιταλίας, που βρίσκονται κατά μήκος της μοναδικής Costa Smeralda. Διαφορετικές εκδόσεις της οικογένειας Huracán EVO διατίθενται για δοκιμή συμπεριλαμβανομένης της Squadra Corse: Ένα αγωνιστικό με άδεια να κυκλοφορεί στο δρόμο: 640 hp (470 kW), ροπή 565 Nm στις 6500 σ.α.λ., αναλογία κιλών ανά ίππο 2,09 kg / hp και επιτάχυνση από 0 έως 100 km / h σε 3,0 δευτερόλεπτα. Το SUV Urus – το πιο καλοπουλημένο μοντέλο στην ιστορία της εταιρείας θα είναι επίσης διαθέσιμο για test drive: 650 hp και ροπή 850 Nm, 0 έως 100 km / h σε 3,6sec και τελική ταχύτητα 305 km/h. Διαθέτει σύστημα τετρακίνησης με συνεχή κατανομή ροπής ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες του δρόμου.

    Το Ad Personam Studio είναι είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι πελάτες μπορούν να δουν και να διαλέξουν τα εξωτερικά χρώματα, τις εσωτερικές ταπετσαρίες, τα φινιρίσματα και τις λεπτομέρειες κάθε νέας Lamborghini. Μπορούν να ψηλαφίσουν μια τεράστια ποικιλία δειγμάτων και χρησιμοποιώντας τον εικονικό διαμορφωτή να φτιάξουν το αυτοκίνητο της αρέσκειάς τους. Τα Lamborghini Lounge είναι χώροι μόνιμοι, σε Νέα Υόρκη και Τόκιο, ή προσωρινοί στο Πόρτο Τσέβρο και το Μοντερέι. Το Lamborghini Lounge του Πόρτο Τσέβρο που βρίσκεται στο Promenade du Port στο Porto Vecchio και θα παραμείνει ανοιχτό στο κοινό, κατόπιν ραντεβού, έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Τα Volvo θα φορτίζουν από τον ΗΡΩΝ!

    Μαθήματα από το Γιάρνο Τρούλι, στον Τζώρτζη Μαρκογιάννη!

     



    ΣΧΟΛΙΑ