Aποδοτικότητα και άνεση, με επιτόκιο 4,9% και “Crafted in Japan”.
Το νέο Mazda 2 Hybrid φέρει την Ιαπωνική δεξιοτεχνία, κομψότητα και κουλτούρα, σχεδιασμένο μεθοδικά, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του.
Με υβριδικό συστήματος μετάδοσης κίνησης το νέο Mazda 2 Hybrid αποτελεί το πιο οικονομικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Η πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία του νέου Mazda 2 Hybrid εναλλάσσεται ομαλά μεταξύ ηλεκτρικής και θερμικής λειτουργίας, προσφέροντας μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Το νέο Mazda 2 Hybrid παρέχει εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου (3,8-4,3 l/100km) και μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 (87-97 g/km), σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά και να καλύπτει κάθε απόσταση. Το νέο υβριδικό Mazda 2 επιταχύνει από στάση έως τα 100 km/h σε 9,7 δευτερόλεπτα και φτάνει σε τελική ταχύτητα 175 km/h.

Διατηρώντας τον χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα που εκφράζει το DNA της Mazda, καθώς και το πίσω διακοσμητικό στο χρώμα του αμαξώματος και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες σε όλες τις εκδόσεις, το νέο Mazda 2 Hybrid ενισχύει την έννοια της αισθητικής και της κομψότητας της κίνησης από κάθε οπτική γωνία. Η μοντέρνα και λιτή εμφάνιση του αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητα της Mazda να δημιουργεί οχήματα που, εκτός από την οικολογική φιλικότητα, προσφέρουν και εντυπωσιακή εμφάνιση.
Το νέο Mazda 2 Hybrid έχει αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων και οθόνη πολυμέσων που προσφέρουν μια ενισχυμένη οδηγική εμπειρία σε ένα επίπεδο υψηλής ποιότητας. Ο βελτιωμένος εξοπλισμός του νέου Mazda 2 Hybrid εξασφαλίζει απρόσκοπτη και απολαυστική οδήγηση κάθε φορά που βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Επιπλέον, το νέο προηγμένο πακέτο ασφαλείας προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο την οδήγηση, γνωρίζοντας ότι είναι πλήρως προστατευμένος και ασφαλής. To νέο Mazda 2 Hybrid είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται με επιτόκιο της τάξης του 4,9%!

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TAG Heuer Monaco Speed 12
- East Med gas Forum: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της νέας ενεργειακής αρχιτεκτονικής της Ανατολικής Μεσογείου
- Παυλίδης και Δουβίκας συμπαίκτες; Η Κόμο εξετάζει το ελληνικό δίδυμο των 80 εκατ. ευρώ
- Νόμος Κατσέλη: «Γκρίζες ζώνες» στην απόφαση του Αρείου Πάγου – Διευκρινίσεις ζητούν τράπεζες και servicers
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Kληρονόμοι με χρέη: Δίνεται δεύτερη ευκαιρία – Μέχρι τον Νοέμβριο μπορούν να απαλλαγούν από χρέη που κληρονόμησαν χωρίς να γνωρίζουν
Μαρία Αγγελικούση: Κάθε χρόνο προσλαμβάνουμε περίπου 700 Έλληνες δόκιμους, περίπου το 35% του ελληνικού δυναμικού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.