• AUTO

    Fiat 500e: «What’s going on»

    • NewsRoom


    Με ένα video γεμάτο συναισθήματα και δυνατές εικόνες, η Fiat γιορτάζει την 50η επέτειο από την παρουσίαση του «What’s Going On», του θρυλικού δίσκου του Marvin Gaye.

    Με βάση τη μουσική και τους στίχους της επιτυχίας «Mercy Mercy Me (The Ecology)», ενός από τα πρώτα τραγούδια στην ιστορία που αναφέρεται στην κλιματική αλλαγή, το video της Fiat, εστιάζει με τη σειρά του στη μόλυνση του πλανήτη και τις επιπτώσεις για τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους.

    Ο CEO της Fiat, κ. Olivier François, δήλωσε σχετικά: «Ο Marvin Gaye μας ενέπνευσε να υποστηρίξουμε το πλανήτη και τους ανθρώπους. Να είμαστε η κινητήριος δύναμη της αλλαγής για ένα καλύτερο μέλλον, με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 να είναι εμπνευσμένο από το ίδιο όραμα. Για αυτό το λόγο, στην 50η επέτειο του δίσκου, αισθανθήκαμε ότι πρέπει να τιμήσουμε το όνειρο του Marvin Gaye για ένα πράσινο μέλλον.»   

    Από την πλευρά του ο κ. Brian Monaco, Music Publishing President και Global Chief Marketing Officer της Sony Music ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Fiat για να γιορτάσουμε την ιδιοφυία του Marvin Gaye. Το νέο επετειακό video αντανακλά απόλυτα το σκοπό του τραγουδιού  Mercy Mercy Me (The Ecology) και συνεχίζει την κληρονομία του Gaye για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας για ένα βιώσιμο μέλλον.»

    Έχοντας αναγνωριστεί από το περιοδικό Rolling Stone ως ένας από τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών, πέρα από τη μουσική του αξία, ξεχωρίζει και για την εστίαση σε σημαντικά κοινωνικά θέματα, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η ισότητα και η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτά τα θέματα παραμένουν περισσότερο από ποτέ επίκαιρα και σήμερα και αντανακλούν τις αξίες που ενέπνευσαν τη δημιουργία του νέου ηλεκτρικού 500, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Fiat.

    Τη δεκαετία του 1960, το Fiat 500, έδωσε τεράστια ώθηση στην κατάκτηση της ατομικής μετακίνησης. Το νέο 500 φέρνει ένα νέο μήνυμα αλλαγής με εστίαση στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Η Fiat θέλει να θυμίσει στον κόσμο πως η ηλεκτροκίνηση –με πρεσβευτή της το νέο 500- μπορεί να αποτελέσει την έμπνευση για ένα καλύτερο μέλλον και να βοηθήσει στην προστασία του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

    Το video με το οποίο η Fiat τιμά την 50η επέτειο από τη παρουσίαση του “What’s Going On” του Marvin Gaye είναι διαθέσιμο εδώ



    ΣΧΟΛΙΑ