• AUTO

    F1 Ουγγαρία: Ταχύτερες οι Ferrari στα ελεύθερα


    Ο Κάρλος Σάινθ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην 1η περίοδο και ο Σαρλ Λεκλέρκ την ταχύτερη επίδοση ημέρας στη 2η περίοδο.

    Η πίστα του Ουγγαρόρινγκ υποδέχτηκε ομάδες και οδηγούς δείχνοντας το «ζεστό» της πρόσωπο. Η θερμοκρασία οδοστρώματος ξεπέρασε τους 55 βαθμούς Κελσίου στο FP1 και έμεινε σταθερά πάνω από τους 50 βαθμούς Κελσίου και στο FP2. Όλοι οι ταχύτεροι χρόνοι σημειώθηκαν με την πιο μαλακή γόμα της Pirelli που σ’ αυτή την περίπτωση είναι η C4 με το κόκκινο σιρίτι.

    Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο αναμένεται έντονη βροχή στο FP3 αλλά και στις κατατακτήριες δοκιμές. Πίσω από το Λεκλέρκ εντυπωσίασε ο χρόνος του Λάντο Νόρις με τη βελτιωμένη McLaren.

    O Φέτελ συζητά με το Λεκλέρκ

    Θέμα συζήτησης σήμερα στα πάντοκ ήταν η αποχώρηση του Φέτελ, με όλους τους αθλητές να έχουν έναν καλό λόγο να πουν για το Γερμανό πολυπρωταθλητή. Σάινθ και Φερστάπεν ακολούθησαν στους χρόνους όντας πολύ κοντά και οι δυο τους. Η πρόβλεψη καιρού για αύριο αναμένεται ν’ ανακατέψει τα πράγματα.

    Θυμίζουμε ότι πέρυσι στην Ουγγαρία είχε κερδίσει ο Εστεμπάν Οκόν με την Alpine που εκκινούσε 13ος. Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για αύριο στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

    Οι χρόνοι σήμερα στο FP2 ήταν:  

    Διαβάστε επίσης:

    Megane E Tech: Ευφυείς ιδέες!

    Φέτελ: Ο πρωταθλητής αποχωρεί!



    ΣΧΟΛΙΑ