• AUTO

    F1–NBA: Κέρδισε η Aston Martin!

    F1–NBA: Κέρδισε η Aston Martin!


    Οι οδηγοί της Formula 1 διαγωνίστηκαν στις ελεύθερες βολές αφού τους έδειξαν τον τρόπο κορυφαίοι παίκτες του NBA.

    Στο πλαίσιο του Αμερικάνικου GP όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμη και συνεργασία ανάμεσα στη F1 και στο NBA. Οι διοργανωτές λοιπόν διαμόρφωσαν ένα χώρο, στήνοντας μια μπασκέτα και άσοι του ΝΒΑ όπως οι Dikembe Mutombo, Chris Bosh, Sean Elliott και Fabricio Oberto έδειξαν στους οδηγούς πως να σουτάρουν βολές. Νικητές αναδείχτηκαν οι Lance Stroll και Sebastian Vettel που ήταν πιο εύστοχοι (σχεδόν 50% ευστοχία). Επέλεξαν το βραβείο των $20,000 να δοθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Ann Richards School Foundation.

    Τόσο ο Lance όσο και ο Sebastian εντυπωσίασαν τους Naismith Memorial Basketball Hall of Famers Dikembe Mutombo και Chris Bosh, αλλά και τους θρύλους των San Antonio Spurs, Sean Elliott και Fabricio Oberto με την ευστοχία τους καθώς έβαλαν καλάθι στις εννιά από τις είκοσι φορές. Τη δεύτερη θέση πήραν οι οδηγοί της Haas F1 Team και την τρίτη οι οδηγοί της Scuderia AlphaTauri.

    Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί το σερί της Aston Martin και σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τα μεσάνυχτα (απευθείας ΕΡΤ, Cosmote).

    Στις ελεύθερες δοκιμές φάνηκε ξεκάθαρα πως θα έχουμε μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Mercedes και Red Bull. Οι Μπότας και Πέρεζ σημείωσαν τους ταχύτερους χρόνους σε FP1 και FP2 αντίστοιχα ενώ στη δεύτερη περίοδο είχαμε και μια κοκορομαχία Χάμιλτον, Φερστάπεν στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού που έληξε με το Χάμιλτον να περνά και τον Φερστάπεν να ασχημονεί.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ