• AUTO

    F1: Εγένετο Alpine!

    .


    H ομάδα Renault μετατράπηκε σε Alpine με τα αγωνιστικά χρώματα να παραπέμπουν στην Γαλλική αλλά και στη Βρετανική σημαία.

    Η Alpine F1 ήταν η 2η ομάδα που παρουσίασε σήμερα και η έκτη ομάδα που αποκάλυψε το μονοθέσιο της της ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021. Έχουν ήδη αποκαλύψει τα δικά τους οι: McLaren, Mercedes, Alfa Romeo, Alpha Tauri, Red Bull.

    Το κωδικό της όνομα είναι Α521 και θα οδηγούν για λογαριασμό της οι Αλόνσο και Οκόν. Ο αρτιαφιχθείς από την πρωταθλήτρια Suzuki στα Moto GP Ντάβιντε Μπρίβιο ανέβαλε ρόλο αγωνιστικού διευθυντή, με τις ευλογίες του επικεφαλής της Alpine Λούκα ντε Μέο που ήταν παρών στην παρουσίαση. Luca De Meo.

    H A521 συνδυάζει τα χρώματα της γαλλικής και της βρετανικής σημαίας. Άλλωστε η βάση της ομάδας είναι στο Ένστον στην Αγγλία αλλά οι υβριδικές μηχανές φτιάχνονται στο Βιρί Σατιγιόν στην Γαλλία. Σε ρόλο τρίτου οδηγού ο Ρώσος Δανιήλ Κβίατ που περιμένει να μάθει αν ο Αλόνσο είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά το ατύχημα που είχε με το ποδήλατο. Οι αλλαγές σε σχέση με το περσινό μονοθέσιο είναι περιορισμένες και συγκεκριμένες βάσει των νέων κανονισμών: στα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα και στο πάτωμα πίσω στην περιοχή του διαχύτη. Η Alpine θα φέρει υβριδική μηχανή Renault και ελαστικά Pirelli. Είναι το μοναδικό μονοθέσιο φέτος που θα χρησιμοποιεί υβριδική μηχανή Renault.

    Ο αρτιαφιχθείς από την πρωταθλήτρια Suzuki στα Moto GP Ντάβιντε Μπρίβιο ανέβαλε ρόλο αγωνιστικού διευθυντή

    Η Α521 θα πατήσει για πρώτη φορά πίστα αύριο στο Σίλβερστον, στο πλαίσιο κινηματογράφησης για διαφημιστικούς σκοπούς.

    Διαβάστε επίσης:

    F1: Ιδού η νέα Mercedes W12

    F1: Ιδού η νέα Red Bull RB16B!

    F1: Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo C41



    ΣΧΟΛΙΑ