• AUTO

    Έτοιμοι για το Ράλι Ακρόπολις!

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Έτοιμοι για το Ράλι Ακρόπολις!


    Οι Ρουστέμης – Νικολόπουλος με το Citroen DS3 R5 στα χρώματα της SEAJETS ετοιμάζονται για την μεγάλη πρόκληση του φθινοπώρου.

    Με φόντο το Ράλι Ακρόπολις του 2021, το οποίο επιστρέφει στο WRC, η Roustemis Motorsport παρουσίασε το νέο απόκτημα της οικογένειας, το Citroen DS3 R5. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, με την υποστήριξη της SEAJETS που είναι χορηγός της ομάδας. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο εμφανίστηκε μέσα από το γκαράζ του WorldChampion Jet. Οι Ρουστέμης – Νικολόπουλος, με «όπλο» τους την διάθεση για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα, μέσα από την ανταγωνιστική διαδικασία των αγώνων και να κερδίσουν εμπειρίες, θα ακολουθήσουν το Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος του 2021 και φυσικά θα δώσουν το «παρών» στον εθνικό μας αγώνα, το Ράλι Ακρόπολις του 2021, το οποίο φέτος προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

    Έτοιμοι για το Ράλι Ακρόπολις!

    Citroen DS3 R5

    To Citroen DS3 R5 παρουσιάστηκε το 2014, ως συνέχεια του αντίστοιχου μοντέλου για την κορυφαία κατηγορία παγκοσμίως, των WRC. Εναρμονίστηκε με τους κανονισμούς της κατηγορίας R5 που πλέον έχει μετονομαστεί σε Rally2, που θέλουν κινητήρα 1.600 κ. εκ. με turbo και κίνηση και στους 4 τροχούς, μέσω ενός σειριακού κιβωτίου 5 σχέσεων.

    Φέρει ως παρακαταθήκη την τεράστια εμπειρία των τεχνικών του Group PSA στους αγώνες καθώς και την οδηγική εμπειρία ορισμένων από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο, οι οποίοι συνέδραμαν στην εξέλιξή του. Την τεχνική υποστήριξη έχουν αναλάβει ο Βαγγέλης Σταματόπουλος και η Drainas Technics.

    Έτοιμοι για το Ράλι Ακρόπολις!

    Ο 23χρονος οδηγός ξεκίνησε την πορεία του στο SEAJETS SKODA Ενιαίο ΣΟΑΑ το 2017, όπου έγινε ο νεότερος νικητής του θεσμού, στα 18 του. Η συνέχεια τον βρήκε στα EKO DIRT Games με τα χωμάτινα καρτ, όπου έδειξε σημάδια ταχύτητας και ανταγωνιστικότητας. Τα τελευταία χρόνια, συμμετείχε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα χώματος και την Κατηγορία Ν με ένα Mitsubishi EVO X και αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου. Από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του η παρουσία του και ο τερματισμός στην 3η θέση ανάμεσα στους Έλληνες οδηγούς, στο Ράλι Ακρόπολις του 2018, όταν σε ηλικία 19 ετών έγινε ο νεότερος Έλληνας οδηγός που τερματίζει στον εθνικό μας αγώνα. Ο συνοδηγός Κωνσταντίνος Νικολόπουλος δέχτηκε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Παναγιώτη Ρουστέμη και μαζί να συνθέσουν ένα νεανικό δίδυμο, που έχει πολλά να δώσει στο ελληνικό motorsport.

    Έτοιμοι για το Ράλι Ακρόπολις!

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλυπτήρια για το ΕΚΟ Rally Acropolis 2021

    Παρουσίαση Ράλι Ακρόπολις στο Νιάρχος!

    Αυγενάκης: Επίσκεψη στη Λαμία για το Ράλι Ακρόπολις!



    ΣΧΟΛΙΑ