Ημερομηνία: 27/6/2025 Flash N°: 9
Ειδική Διαδρομή: ΕΔ7 – Eλάτεια
Μήκος: 11,58 χλμ.
Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 35°C
Συνθήκες οδοστρώματος: Μπόσικο και σκληρό χώμα
#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN
«Είναι κλασικό Ακρόπολις, δύσκολη μέρα. Ο “Seb” πέτυχε φοβερούς χρόνους, δεν είχαμε απάντηση σε αυτό. Δεν είχαμε προβλήματα, θα ξεκινήσουμε τουλάχιστον σε καλύτερη θέση αύριο».
#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN
«Δύσκολη ημέρα, απαιτητική για το αυτοκίνητο και για εμάς. Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα. Να δούμε τι θέση εκκίνησης θα έχουμε αύριο».
#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS
«Έκανα ό,τι μπορούσα. Η διαφορά είναι μικρότερη απ’ ό,τι θα έπρεπε. Σε αυτή την ειδική δεν μπορούσα να βάλω τα ελαστικά που θα ήθελα. Δεν έχω τίποτα να χάσω αύριο».
#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA
«Είμαι ευχαριστημενος. Είναι χαζή η δήλωση του “Seb”, γιατί θα πρέπει να σκεφτείς και την ομάδα».
#1 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE
«Είχαμε δύο ατυχίες σήμερα. Δεν έχουμε εμπρός προφυλακτήρα και καθόλου καλή ισορροπία, δεν είχαμε ελαστικά, αλλά τα έδωσα όλα. Αξίζαμε περισσότερα σήμερα. Είναι τζόγος, και θα δούμε τι θα γίνει αύριο».
#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON
«Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να μείνουμε μακριά από προβλήματα».
#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA
«Ήταν καλό απόγευμα. Είμαι ευχαριστημένος με τον ρυθμό μας, με τη στρατηγική και την ομάδα. Θα μπορούσαμε να προηγούμαστε αν δεν είχαμε τη σκόνη στην πρώτη ειδική. Ήταν δύσκολη μέρα, κάποιος όμως μας πρόσεχε από ψηλά».
#13 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA
«Είχαμε στρατηγική και σχέδιο και το ακολουθήσαμε. Νιώθεις ότι μπορείς να πιέσεις περισσότερο, αλλά είναι ρίσκο. Προετοιμαστήκαμε σωστά και αυτό αποδίδει. Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε το σχέδιο».
#55 Joshua MCERLEAN / Eoin TREACY
«Προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο. Είναι μια καλή εμπειρία για εμάς».
#22 Mārtiņš SESKS / Renārs FRANCIS
Δεν ξεκίνησαν στην ΕΔ, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.
#9 Jourdan SERDERIDIS / Frédéric MICLOTTE
«Είναι δύσκολη, αλλά ωραία ειδική. Με ενόχλησε λίγο ο ήλιος, αλλά το διασκέδασα. Έχει πολλή ζέστη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Μου άρεσε η τελευταία ειδική. Επιβιώσαμε».
ΣΧΟΛΙΑ
Ο Thierry Neuville σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική της ημέρας, αλλά ο Ott Tanak παραμένει επικεφαλής της γενικής κατάταξης. Στη δεύτερη θέση ο Adrien Fourmaux κατάφερε να μειώσει τη διαφορά σε 3 δλ. Ο Sebastien Ogier έχασε χρόνο, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στη μάχη της κορυφής.
Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «EKO Acropolis Rally Diary 2025»
Διαβάστε επίσης:
F1 Αυστρία: Ταχύτερος ο Νόρις στα ελεύθερα
EKO Rally Acropolis 2025: STAGE FLASH SS6
EKO Rally Acropolis 2025: STAGE FLASH SS5
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
Όλη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
Το θρίλερ της Coca Cola, talk of the town Περιστέρης και ΓΕΚ, οι νέες business των Λασκαρίδη-Κόκκαλη, η δωρεά Μαρτίνου στο Πατριαρχείο, τα γαλάζια αρνάκια του ΚΜ, ο Δένδιας και ο Άδωνις, και ο Τάκης Κανελλόπουλος στο My Story
Αντώνης Στελλιάτος: Ανοίξτε την Διώρυγα της Κορίνθου, φτιάξτε μαρίνες και περιορίστε τη γραφειοκρατία για τα σκάφη αναψυχής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.