Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

EKO Rally Acropolis: Επικίνδυνες συμπεριφορές θεατών!

Παρά τις εκκλήσεις για συμμόρφωση με το πλάνο ασφαλείας, οι κάμερες κατέγραψαν παρουσία θεατών σε «απαγορευμένες περιοχές».

Αυτό η παραβατική συμπεριφορά είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της ειδικής διαδρομής «Λουτράκι 2». Η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι αδιαπραγμάτευτη και εικόνες σαν αυτές που καταγράφηκαν νωρίτερα στον αγώνα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στη διοργάνωση να αφήνει την εξέλιξή του στην τύχη. Μόλις στην 3η ειδική διαδρομή της ημέρας χρειάστηκε να παρθεί η χειρότερη δυνατή απόφαση για την εξέλιξη του σκέλους, με συνέπεια – πλην 8 διελεύσεων – τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να φύγουν για την επόμενη ειδική διαδρομή χωρίς να αγωνιστούν και οι θεατές που βρέθηκαν από νωρίς στα προτεινόμενα από τους διοργανωτές σημεία παρακολούθησης, να μην απολαύσουν το θέαμα. Οι διοργανωτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουν εργαστεί με γνώμονα την ασφάλεια του αγώνα συνολικά. Ωστόσο, χρειάζεται η συνεργασία όλων ώστε να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστο ή επικίνδυνο ενδεχόμενο.

 

ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΕΚΟ Acropolis Rally: Εν αρχή ην η ασφάλεια!