Μετά τη λήξη της 12χρονης συνεργασίας του με τη Mercedes στο τέλος του 2024, ο Χάμιλτον είναι τώρα έτοιμος να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο στη Scuderia Ferrari.
Ο Βρετανός έγραψε ένα μήνυμα στο οποίο αναλογίζεται τι μπορεί να φέρει το 2025, καθώς δεσμεύτηκε να το κάνει αξέχαστο: “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη νέα χρονιά. Μετακομίζοντας στη Scuderia Ferrari, υπάρχουν πολλά να σκεφτώ. Σε όποιον σκέφτεται την επόμενη του κίνηση το 2025: αγκαλιάστε την αλλαγή. Είτε αλλάζετε κλάδο, μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα ή απλά αναλαμβάνετε νέες προκλήσεις, να θυμάστε ότι η επανεκκίνηση είναι ισχυρή. Η επόμενη ευκαιρία είναι πάντα κοντά σας. Στην υγεία του 2025 – ενός έτους που θα αγκαλιάσουμε νέες ευκαιρίες, θα μείνουμε διψασμένοι για επιτυχία και θα προχωρήσουμε μπροστά με σκοπό. Ας το κάνουμε αξέχαστο. Andiamo”.

Ο Χάμιλτον πρόσθεσε επίσης το hashtag “new job” μαζί με emojis ενός κόκκινου αυτοκινήτου και μιας καρδιάς. Το μήνυμα σηματοδοτεί την αρχή της εποχής Ferrari για τον Χάμιλτον, καθώς ο 39χρονος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα σε μια κίνηση που σόκαρε τον κόσμο της F1 όταν ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024. Ενώ δεν είναι ακόμη σαφές πότε ο Χάμιλτον θα βρεθεί για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου της Ferrari ο επικεφαλής της ομάδας Φρέντ Βασσέρ δήλωσε πρόσφατα: “Θα έχουμε μερικές ημέρες δοκιμών με πιο παλιά μονοθέσια και δοκιμή ελαστικών με την Pirelli [δοκιμή ελαστικών] πριν το Μπαχρέιν”. Το μονοθέσιο του 2025 της ομάδας θα αποκαλυφθεί στις 19 Φεβρουαρίου, μαζί με τα άλλα 9 στο «The O2» του Λονδίνου σε μια γιορτή για τα 75 χρόνια της F1. Οι δοκιμές εξέλιξης θα διεξαχθούν 26 – 28/2 στο Σακχίρ του Μπαχρέιν. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 16/3 από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Οι αγώνες θα μεταδίδονται απευθείας από το ΑΝΤ1+.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα
- Ελληνικό: Νέα συμφωνία Lamda – Bouygues για την παράδοση του Riviera Tower στα μέσα του 2027
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη
Συνελήφθη Λετονός ναυτικός που κατείχε παράνομα λογισμικό που μπορεί να επηρεάσει την πλοήγηση πλοίου – Κατηγορείται για κατασκοπεία
Οριστικά ένοχος ο Έλληνας επιχειρηματίας Ντίνος Ντέρης για δωροδοκία στο μεγάλο τηλεοπτικό σκάνδαλο της FIFA