Audi: Ανακαλεί 1.16 εκατ. οχήματα παγκοσμίως λόγω ελαττωματικής ψυκτικής αντλίας
Η Audi ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί 1.16 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως, εξαιτίας ανησυχιών ότι μια ηλεκτρική ψυκτική αντλία θα μπορούσε να υπερθερμανθεί και να προκαλέσει κίνδυνο φωτιάς. Σύμφωνα με το Reuters, η Audi δήλωσε πως τα οχήματα αφορούν κάποια μοντέλα Audi A5 Cabriolet, A5 Sedan και Audi Q5 vehicles των ετών 2013-2017, μοντέλα Audi A6 των ετών 2012-2015, καθώς και […]
Η Audi ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί 1.16 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως, εξαιτίας ανησυχιών ότι μια ηλεκτρική ψυκτική αντλία θα μπορούσε να υπερθερμανθεί και να προκαλέσει κίνδυνο φωτιάς.
Σύμφωνα με το Reuters, η Audi δήλωσε πως τα οχήματα αφορούν κάποια μοντέλα Audi A5 Cabriolet, A5 Sedan και Audi Q5 vehicles των ετών 2013-2017, μοντέλα Audi A6 των ετών 2012-2015, καθώς και μοντέλα Audi A4 Sedan και A4 Allroad με μηχανές 2.0-liter Turbo FSI των ετών 2013-2016.
Ο εκπρόσωπος της Audi στη Γερμανία, Udo Ruegheimer, ανέφερε πως ανακαλούνται 1.16 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως. Η Audi ανέφερε ότι η αντλία μπορεί να μπλοκάρει από θραύσματα από το ψυκτικό σύστημα, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ατυχήματα που να σχετίζονται με το πρόβλημα.
Αυτή είναι η δεύτερη ανάκληση οχημάτων της Audi λόγω προβλήματος αντλίας. Τον Ιανουάριο του 2017 είχε επίσης ανακαλέσει τα ίδια οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να αναβαθμίσει το λογισμικό τους για να αποτρέψει πιθανό μπλοκάρισμα της αντλίας από θραύσματα.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα οικονομικά και επιχειρηματικά νέα;
Εγγραφείτε στο Newsletter του mononews.gr
By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Notice. You can opt out at any time. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Μοιραστείτε την άποψή σας
Σχόλια
Οδηγίες
Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές.
Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact
Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.
Διαβάζονται Τώρα
ΟΤΕ-Nova-Vodafone: Αυξήσεις έως και 3 ευρώ στα πάγια σε συμβόλαια σταθερής και κινητής
Μύρων Τσατσάκης: Νεκρός ο αρχιμηχανικός του bulker “Minoan Dignity” της Modion από επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικές διασταυρώσεις – Στο στόχαστρο πρώτα χωράφια και μετά σπίτια και οικόπεδα
Νέα συμμαχία δεκατριών χωρών υπό την Σαουδική Αραβία για την θαλάσσια άμυνα
Dynagas: Πάνω από το 20% του ρωσικού LNG μεταφέρουν τα πλοία του Γιώργου Προκοπίου
Μπαράζ πλειστηριασμών για χρέη προς το Δημόσιο – Στο «σφυρί» της εφορίας ακίνητα από…. 1.000 ευρώ σε Αθήνα, Μύκονο, Κρήτη και Χαλκιδική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
F1 McLaren: Πως πήγαν οι πρωταθλητές στο πρώτο μέρος της σεζόν
Fiat Ducato: Ένας βετεράνος με προοπτικές
Ferrari Luce: Πουλήθηκε 80 φορές πάνω από την αξία της
Δύο Mercedes-Maybach, ένας LeBron James και οι συντεταγμένες του Akron
F1 Red Bull: Η απόδοση των Ταύρων στο πρώτο μισό της σεζόν
Ιδού η Lamborghini Revuelto SV
GAC Tech: Είναι εφικτό τo αεικίνητο;
F1 Haas: Ασταθής απόδοση στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.