• AUTO

    Audi: Ανακαλεί 1.16 εκατ. οχήματα παγκοσμίως λόγω ελαττωματικής ψυκτικής αντλίας

    • NewsRoom
    audi


    Η Audi ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί 1.16 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως, εξαιτίας ανησυχιών ότι μια ηλεκτρική ψυκτική αντλία θα μπορούσε να υπερθερμανθεί και να προκαλέσει κίνδυνο φωτιάς.

    Σύμφωνα με το Reuters, η Audi δήλωσε πως τα οχήματα αφορούν κάποια μοντέλα Audi A5 Cabriolet, A5 Sedan και Audi Q5 vehicles των ετών 2013-2017, μοντέλα Audi A6 των ετών 2012-2015, καθώς και μοντέλα Audi A4 Sedan και A4 Allroad με μηχανές 2.0-liter Turbo FSI των ετών 2013-2016.

    Ο εκπρόσωπος της Audi στη Γερμανία, Udo Ruegheimer, ανέφερε πως ανακαλούνται 1.16 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως. Η Audi ανέφερε ότι η αντλία μπορεί να μπλοκάρει από θραύσματα από το ψυκτικό σύστημα, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ατυχήματα που να σχετίζονται με το πρόβλημα.
    Αυτή είναι η δεύτερη ανάκληση οχημάτων της Audi λόγω προβλήματος αντλίας. Τον Ιανουάριο του 2017 είχε επίσης ανακαλέσει τα ίδια οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να αναβαθμίσει το λογισμικό τους για να αποτρέψει πιθανό μπλοκάρισμα της αντλίας από θραύσματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Jaguar Land Rover απολύει 1,000 υπαλλήλους λόγω Brexit

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και άλλες απολύσεις λόγω του Dieselgate – Η Nissan θα περικόψει εκατοντάδες θέσεις εργασίας στη Βρετανία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρόταση-έκπληξη από τη Volkswagen: Θα πάρει πίσω τα οχήματα ντίζελ των πελατών της εάν απαγορευτεί η κυκλοφορία τους



    ΣΧΟΛΙΑ