ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες απώλειες, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, κατέγραψαν οι τιμές των ενεργών συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου, καθώς τα πρακτικά της FED που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη έδειξαν προθέσεις για μια πιο δυναμική σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, αυξάνοντας τον φόβο για φρένο στην οικονομική ανάπτυξη.
Τα πρακτικά της FED ήρθαν σε μια περίοδο που οι χώρες του ΔΟΕ αποφάσισαν να απελευθερώσουν εκατομμύρια βαρέλια από τα στρατηγικά τους αποθέματα, προκειμένου να ρίξουν τις υψηλές τιμές στην αγορά.
Σε αυτό το βαρύ κλίμα, το WTI παράδοσης Μαΐου έκλεισε με απώλεις 0,2% στα 96,03 δολάρια το βαρέλι.
Το Brent παράδοσης Ιουνίου, το οποίο ενδοσυνεδριακά υποχώρησε κάτω από τα 100 δολάρια, έκλεισε τελικά με απώλειες 0,5% στα 100,58 δολάρια το βαρέλι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας