ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει πριν το developed market του MSCI και τι θα συμβεί στο ταμπλό μετά – Τα παραδείγματα άλλων αγορών
Με μικρές διακυμάνσεις κινούνται οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
H μετοχή της Motor Oil διατηρεί τον Γενικό Δείκτης στα χθεσινά επίπεδα. Η MOH καταγράφει σημαντική άνοδο με τον τζίρο να ξεπερνά τα 6 εκατ.
Αξιοσημείωτο ότι το πρωί πέρασε ένα πακέτο μετοχών άνω των 200.000 χαρτιών της Jumbo (ΜΠΕΛΑ) ανεβάζοντας εκείνη την ώρα τον τζίρο πάνω από 5,3 εκατ.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 15:00, διαμορφώνεται στις 1.426,41 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,04%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 45,58 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,15%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,40%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (+2,80%), της Ελλάκτωρ (+1,24%), της Lamda Development (+0,87%) και της Πειραιώς (+0,76%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-1,37%), του ΟΠΑΠ (-1,33%) και του ΟΤΕ (-1,28%).
Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Alpha Bank και η Eurobank με 1.275.822 και 1.274.399 μετοχές, αντιστοίχως.
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Jumbo με 6,41 εκατ. ευρώ και Motor Oil με 5,64 εκατ. ευρώ.
Ανοδικά κινούνται 42 μετοχές, 65 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Fourlis +3,97% Foodlink +3,77%.
Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ακρίτας -4,94% και Flexopack -3,10%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύσκεψη Ά. Γεωργιάδη με ΣΦΕΕ, PIF και ΠΕΦ για τα φάρμακα: Το κλίμα, οι αποφάσεις και οι αντιρρήσεις
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.