ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με Βιοχάλκο, ΔΕΗ, Allwyn, ΕΛΧΑ, ΕΥΔΑΠ, Jumbo και από τις μικρότερες κεφαλαιοποιήσεις η Ιντρακόμ, επιχειρείται αυτή την ώρα η επαναφορά πάνω από τις 2.700 μονάδες για τον γενικό δείκτη και με τις συναλλαγές αυτή την ώρα 1,34%.
Από το -2% λοιπόν, η αγορά υποχωρεί στις 2.701 μονάδες, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει σχετικό μάζεμα απωλειών στις τράπεζες. Πτώση 1,88% για την ΕΤΕ, 2,19% για την Eurobank, 1,91% για την Πειραιώς και -2% η Άλφα. Η τελευταία από τα 4,71 βρίσκεται στα 4,78, από τα 4,79 η Eurobank στα 4,83, από τα 17 ευρώ η ΕΤΕ, στα 17,48 και από τα 10,54 η Πειραιώς στα 19,79.
Θετικά τα futures στην Wall αυτή την ώρα και περιορισμός των αρχικών απωλειών στην Ευρώπη σε μόλις 0,19% για τον Dax που μάζεψε από τις 24.813 μονάδες στις 25.150 αυτή την ώρα. Αυτά συμβαίνουν, τη στιγμή έπιασε πάλι τα 100 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Άτακτη υποχώρηση της Qube από την Credia
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγγελική Φράγκου: Καθήκον μας είναι διατηρήσουμε την οικονομική ισχύ και τη λειτουργική ευελιξία μας
- Κάμερες: Αυτές είναι οι 4 κοινοπραξίες που κατέθεσαν προσφορές
- «Καμπανάκι» από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Λιγοστεύουν τα δημοσιονομικά περιθώρια για νέα μέτρα
- F1 Μπαχρέιν: Στην πίστα της Σεπάνγκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.