ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όχι μόνο δεν άνοιξε στα 12,30 που ήταν και το αναμενόμενο για την μετοχή της Εθνικής, μετά την αποκοπή του έκτακτου μερίσματος των 0,22 ευρώ (0,21 καθαρό), αλλά ενισχύεται κιόλας.
Με άνοιγμα στα 12,60, κινείται στα 12,65 και υψηλό μέρας στα 12,75, διακινώντας αυτή την ώρα περισσότερο από μισό εκατομμύριο κομμάτια.
Σύμφωνα με τους χρηματιστές, η κίνηση αυτή συνιστά μεγάλο και ζωηρό ενδιαφέρον για την μετοχή και τον τραπεζικό κλάδο, αφού απορροφάται αυτομάτως η αποκοπή του μερίσματος, ενώ ταυτόχρονα βγαίνουν bids πιο ψηλά.
Διαβάστε επίσης
ΑΔΜΗΕ: Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για τα μερίσματα του 2019
Τράπεζα Πειραιώς: Αγόρασε 4.692.495 ίδιες μετοχές αξίας €31,95 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον S&P 500 έφεραν τα αδύναμα στοιχεία για τον πληθωρισμό χονδρικής
- Καναδάς: Πάνω από 100.000 υπογραφές για την αποπομπή του Αμερικανού πρέσβη
- Citi: Αναβαθμίζει τις προβλέψεις για τα κέρδη του S&P 500 – Διατηρεί τον στόχο των 8.100 μονάδων
- Ένας πέταξε αναμμένο τσιγάρο και ένας άλλος άναψε φωτιά για να μαγειρέψει – Συλλήψεις και πρόστιμα για εμπρησμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.