ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Και η Κύπρου στο club των μετοχών που έκλεισαν σε ιστορικό υψηλό, μετά τις Cener, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΒΙΟ, επανήλθε πάνω από τα 50 ευρώ η CCHB
Μικρές μεταβολές καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω περιορισμένων διακυμάνσεων και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
Οι αγορές κινούνται εν αναμονή της σημερινής τοποθέτησης του Τζερόμ Πάουελ, επικεφαλής της Fed στο ετήσιο οικονομικό συνέδριο Jackson Hole, καθώς αναμένεται να δώσει το στίγμα για τις επόμενες κινήσεις ως προς τα επιτόκια για την καταπολέμηση του υψηλού πληθωρισμού.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.296,38 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,04% .
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,39 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή πτώση σε ποσοστό 0,02%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,12%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (+1,35%) ΜΟΗ 1,86% 23,04, της Ελλάκτωρ (+0,82%) ΕΛΛΑΚΤΩΡ 0% 2,60και της Quest (+0,66%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Viohalco (-0,91%), της Εθνικής (-0,87%) ΕΤΕ 0% 7,87και της Coca Cola HBC (-0,57%).
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Υγείας (+1,40%) και της Ακίνητης Περιουσίας (+0,97%).
Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (-0,72%) και των Τροφίμων (-0,56%).
Ανοδικά κινούνται 17 μετοχές, 30 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κλουκίνας- Λάππας+8,65% Fieratex +5,11%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ικτίνος -2,37% και Space Hellas -1,94%.
Διαβάστε επίσης
Διπλή αναβάθμιση σε 45 μέρες – Το μεγάλο στοίχημα του φθινοπώρου
Eurobank: Επιπλέον ποσοστό1,6% στην Ελληνική Τράπεζα έναντι 15,5 εκατ. ευρώ
Alpha Bank Romania: Εξαγόρασε τον τομέα λιανικής της Orange Money
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλάκιση 28χρονου ντελιβερά για επιθέσεις με πέτρες σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία
- Τσικαλάκης: Επιστολή προς τον υπουργό Κικίλια για τα ταχύπλοα της ακτοπλοΐας
- Μυλωνάς στους αναλυτές: Πάνω από 3 δις ευρώ καθαρή πιστωτική επέκταση φέτος – Σημαντικό βήμα η συνεργασία με Allianz
- Το σχέδιο για τα ηλεκτρικά πατίνια ανακοίνωσε ο Χρυσοχοΐδης – Πλήρης η απαγόρευση μέχρι 18 ετών (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.