• ΑΓΟΡΕΣ

    Ήπια κινείται το ΧΑ – Πτώση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 3,50%


    Σε θολά νερά βρίσκεται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ), το οποίο στέκεται γύρω από τις 778 μονάδες, έπειτα από μία ανοδική πορεία 11 συνεχόμενων συνεδριάσεων και κέρδη που ξεπερνούν τις 100 μονάδες. Πιο χαρακτηριστικά, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,10% στις 778 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 23 εκατ. ευρώ.

    Στον 11ήμερο αγώνα δρόμου των προηγούμενων ημερών, το ΧΑ παρουσίαζε μία διφορούμενη προσωπικότητα. Ενώ λοιπόν από την μία, ξεκινούσε τη συνεδρίαση στο “κόκκινο”, με την αγορά να προχωρεί σε περιορισμένης έκτασης profit taking, κατά τη διάρκεια της ημέρας οι αγοραστές με τον δυναμικό τους χαρακτήρα ανέτρεπαν το σκηνικό.

    Στο ταμπλό τώρα, έντονη πτώση στον γενικό δείκτη φαίνεται να έχουν οι ΕΕΕ και Grivalia, με απώλειες 0,70% και 1,80% αντίστοιχα. Ενώ ήπια πτωτικά κινούνται οι Πειραιώς, Motor Oil, Τιτάν, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και Βιοχαλκο. Έντονη είναι και η πτώση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 3,50%

    Στον αντίποδα, ο ΟΛΠ σημειώνει κέρδη 2,%, ενώ η Folli Follie και η Τέρνα Ενεργειακή είναι στο +1,27% και +0,29% αντίστοιχα. Ήπια ανοδικά κινούνται οι Aegean, ΔΕΗ, ΜΕΤΚΑ, Σαράντης, Alpha Bank, Jumbo και Eurobank.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη για Καλογήρου: Η εταιρία πτώχευε και η οικογένεια Λεμονή είχε 12 εκατ. ευρώ αμοιβές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φραγκίσκος Λεμονής: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα στο Καστρί για 870.000 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το υπουργείο Οικονομικών εντυπωσιάζεται: Πολλοί πληρώνουν με μετρητά αντί με κάρτες



    ΣΧΟΛΙΑ