• ΑΓΟΡΕΣ

    Τα μοιραία λάθη που πρέπει να αποφύγετε, αν κερδίσετε το joker!

    • NewsRoom
    Πάμε Στοίχημα - ΣΚΡΑΤΣ - ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ


    Φρενίτιδα επικρατεί σε όλη τη χώρα, αφού πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι σπεύδουν στα πρακτορεία, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν το μαγικό 5+1 στο Τζόκερ, καθώς – μετά το 13ο συνεχόμενο τζακ ποτ – οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν το αστρονομικό ποσό των 9 εκατ. ευρώ !

    Για όποιον έπαιξε ή ετοιμάζεται να παίξει, σήμερα, αυτά είναι τα 5 μοιραία λάθη, που δεν πρέπει να κάνει, εφόσον είναι ο μεγάλος υπερτυχερός, στο τέλος της βραδιάς:

    Να χάσετε το πολύτιμο δελτίο: Είναι, προφανώς, το πιο εύκολο και απλό λάθος, που μπορείτε να κάνετε και, στην πραγματικότητα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί, ακόμα και σε πιο έμπειρους παίκτες. Γι΄αυτό, αμέσως μόλις κερδίσετε, κινηθείτε άμεσα και με σύνεση.

    Να μοιραστείτε με όλους τα νέα της νίκης σας: Εάν κερδίσετε ένα τέτοιο ονειρικό ποσό, σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να το κοινοποιήσετε στο περιβάλλον σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε την ψυχραιμία να συγκρατηθείτε. Εκμεταλλευτείτε, απλά, τη δυνατότητα που σας παρέχει ο νόμος του κράτους περι ανωνυμίας και προσπαθήστε να το διατηρήσετε κρυφό για όσο περισσότερο μπορείτε.

    Να θεωρήσετε τον εαυτό σας ως τον πιο ειδικό όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας: Εάν το υπέρογκο ποσό του joker γίνει δικό σας, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε μια ομάδα αξιόπιστων και έμπειρων ειδικών που θα έχουν τη δυνατότητα να σας προστατεύσουν και να σας κατευθύνουν.

    Να αφήσετε τα χρέη και τα δάνειά σας απλήρωτα: Αν απλά αφεθείτε οικονομικά, ίσως μια μέρα βρεθείτε σε μια δύσκολη, οικονομικά, θέση. Επειδή το μέλλον δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει, προσπαθήστε να αποπληρώσετε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα είχατε μέχρι σήμερα.

    Να αγοράσετε τα πάντα σε όλους: Μη βγείτε έξω και αρχίσετε να αγοράζετε σπίτια και αυτοκίνητα για συγγενείς και φίλους. Δε θα σας έβλαπτε, καθόλου, να βάζατε κάποια όρια στις αγορές σας. Εξάλλου, με τόσα εκατομμύρια στη διάθεσή σας, δεν υπάρχει κανείς, απολύτως, λόγος να βιαστείτε, αφού έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας.

    Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή ήταν 2, 10, 19, 31, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 13. 



    ΣΧΟΛΙΑ