Με απώλειες που έφτασαν μέχρι και 20% ξεκίνησαν οι συναλλαγές για την κορυφαία εταιρεία διαφήμισης και επικοινωνίας στο Λονδίνο, καθώς η εταιρεία ανέφερε ότι τα αποτελέσματα 3ου τριμήνου, επλήγησαν από την επιβράδυνση στις δαπάνες των πελατών της όπως και στη « διαρθρωτική αλλαγή» στη βιομηχανία.
Οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 1,5%, περισσότερο από ό, τι αναμενόταν. Οι μετοχές της WPP μειώθηκαν κατά 215 πέννες στις 8,40 λίρες, στις πρώτες συναλλαγές. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος Mark Read αναγνώρισε ότι οι μετατοπίσεις της βιομηχανίας απαιτούν «αποφασιστική δράση» και «ριζική σκέψη» στην εταιρεία.
Εδώ να τονιστεί ότι η WPP πρόσφατα έχασε το λογαριασμό για την παροχή δημιουργικών προτάσεων των διαφημιστικών προγραμμάτων της Ford, ενώ απέτυχε να κερδίσει λογαριασμούς για την παροχή υπηρεσιών των American Express, HSBC και American Airlines, μεταξύ άλλων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Τσίπρας: Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες μια μέρα μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ
- Αποκλειστικό: Clawback – «Μετωπική» PIF με Ά. Γεωργιάδη και Κ. Πιερρακάκη στην αμερικανική πρεσβεία
- O χαμός με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ανασχηματισμός, οι υποψήφιοι κι ένα ραντεβού του ΚΜ, η γαλάζια ναυμαχία στο λιμάνι και τα παιδικά βιβλία του Τασούλα
- Παιχνίδι… δισεκατομμυρίων! Η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει θέση στη φανέλα αντί των στοιχηματικών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.