ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aσιατικές αγορές: Σε ιστορική τροχιά ο Nikkei άνω του 38% – Σε χαμηλό 40 ετών το γιεν, ράλι για το δολάριο
Το χρηματιστήριο στο Τόκιο έφθασε σήμερα σε επίπεδο που είχε να δει από το σκάσιμο της ιαπωνικής κερδοσκοπικής φούσκας τα χρόνια του 1990: ο δείκτης Nikkei ξεπέρασε το ιστορικό του υψηλό, το οποίο ανάγεται στα τέλη του 1989.
Ο Nikkei βρισκόταν πλέον πάνω από το επίπεδο των 39.000 μονάδων λίγο μετά τις 05:30 (ώρα Ελλάδας), ξεπερνώντας έτσι το προηγούμενο υψηλο κατά τη διάρκεια συνεδρίασής του — με άλλα λόγια τις 38.957,44 μονάδες στις οποίες είχε φθάσει την 29η Δεκεμβρίου 1989. Το ρεκόρ στο κλείσιμο (38.915,87 μονάδες την ίδια μέρα) ενδέχεται επίσης να καταρριφθεί σήμερα.
Διαβάστε επίσης
HELMEPA: Πρόγραμμα ενίσχυσης δεξιοτήτων με εστίαση στη Θάλασσα
Μικρή παράταση στις αιτήσεις για έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ
Καιρός: Στους 18 βαθμούς η θερμοκρασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
- Το ράλι των 5, τι συμβαίνει στην ΓΕΚ Τέρνα, τα τρελά λεφτά του Πάνου Γερμανού, τι γίνεται στην Realcons, τα ακριβά ψώνια Φράγκου και Μπακολίτσα, η Ντόρα και η μάχη της Κρήτης και τα νεότερα για την σχέση του 70χρονου πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Αυτό είναι το σχέδιο κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση – Πού θα κλειδώσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.