• Cryptocurrencies

    To ράλι στις αγορές έδωσε ώθηση το Bitcoin- Ξεπέρασε τα 20.000 δολάρια

    • NewsRoom
    Bitcoin

    Bitcoin


    Αύξηση έως και 2,45% είδε στη τιμή του το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα την Τρίτη, παρασυρόμενο από το αισιόδοξο κλίμα των αγορών.

    Αν και τα crypto βρίσκονται στο στόχαστρο των ρυθμιστικών αρχών τις τελευταίες ημέρες, με τις προειδοποιήσεις για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη συναλλαγή ψηφιακών νομισμάτων να είναι συνεχείς, οι λάτρεις του Bitcoin δεν πτοήθηκαν και έδωσαν ώθηση στο δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

    To απόγευμα της Τρίτης, το Bitcoin έφτασε τα 20.080, 50 δολάρια. Αντίστοιχα, το Ethereum αυξήθηκε κατά 1,97% στα 1.353,16 δολάρια, ενώ μεικτά ήταν τα πρόσημα στα υπόλοιπα δημοφιλή tokens.

    Τη Δευτέρα, το Συμβούλιο Εποπτείας Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (FSOC), η ρυθμιστική επιτροπή των ΗΠΑ που αποτελείται από κορυφαίες χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές, συνέστησε τη Δευτέρα στο Κογκρέσο να εγκρίνει νομοθεσία που αντιμετωπίζει τους κινδύνους που θέτουν τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών για την ενίσχυση της εποπτείας των αγορών κρυπτογράφησης spot και των stablecoin.

    Διαβάστε επίσης:

    Το bitcoin γίνεται όλο και πιο ενεργειακά επιβαρυντικό – Γιατί καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από όσο όλη η Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ