• Cryptocurrencies

    Ισχυρό rebound για το Bitcoin μετά τη «βουτιά»

    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία

    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία


    Ανακάμπτει σήμερα το Bitcoin, καθώς οι επενδυτές κοίταξαν να επωφεληθούν από τη «βουτιά» της τιμής του κρυπτονομίσματος σε χαμηλό επτά εβδομάδων για να επανατοποθετηθούν.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου ετοιμάζεται να σημειώσει τη μεγαλύτερη άνοδο που έχει καταγράψει από τις 8 Φεβρουαρίου, αφού έφτασε να υποχωρεί στο επίπεδο των 47.079 δολαρίων.

    Το Bitcoin έφτασε να ενισχύεται έως και 9,6%, στα 52.747 δολάρια, και κινείτο στο επίπεδο των 52.500 δολαρίων στο Χονγκ Κονγκ.

    «Η μεταβλητότητα δημιουργεί πάντα ευκαιρίες και ο κόσμος συνεχίζει να εκπλήσσεται από τα νέα υψηλά μήνα με τον μήνα και χρόνο με τον χρόνο», ανέφερε σε σημείωμά του την Παρασκευή ο Michael Sikorsky, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής των Copia Wealth Studios.

    Το ψηφιακό νόμισμα έκανε «βουτιά», αφού σημείωσε ρεκόρ στα 64.870 δολάρια στις 14 Απριλίου, υποστηριζόμενο από την εισαγωγή της Coinbase Global στο χρηματιστήριο.

    Bitcoin

    Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και για πρώτη φορά από τις αρχές Οκτωβρίου, υποχώρησε κάτω από τον κινητό μέσο όρο 100 ημερών, όταν η JPMorgan Chase προειδοποίησε ότι η ανοδική δυναμική του μπορεί να κινδυνεύει. Η κατάρρευση δύο ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στην Τουρκία στο τέλος της περασμένης εβδομάδας μπορεί επίσης να επηρέασε το κλίμα, καθώς εξακολουθεί να συζητείται το αν τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να βρίσκονται σε συνθήκες «φούσκας».

    Μεσοπρόθεσμα πάντως, το Bitcoin τα έχει πάει καλά, διατηρώντας αυτήν τη στιγμή κέρδη περίπου 80% από τα κέρδη που έχει καταγράφει φέτος, καθώς έχει κερδίσει τη στήριξη μεγάλων επενδυτών, ενώ πολλοί οργανισμοί, από την Goldman Sachs Group μέχρι την Bank of New York Mellon, αυξάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους γύρω από τα κρυπτονομίσματα.

    Ο John Normand της JPMorgan επανέλαβε σε σημείωμά του την Παρασκευή ότι η άνοδος του Bitcoin είναι πιο απότομη από οποιασδήποτε άλλης οικονομικής καινοτομίας ή φούσκας τα τελευταία 50 χρόνια.



    ΣΧΟΛΙΑ