• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Βουτιά κάτω από τα 40.000 δολάρια

    • Bloomberg
    Bitcoin

    Bitcoin


    Το Bitcoin υποχώρησε ξανά κάτω από τα 40.000 δολάρια, χάνοντας σχεδόν όλα τα κέρδη που κατέγραψε λόγω της αισιοδοξίας για το διάταγμα του Μπάιντεν για τη στρατηγική των ΗΠΑ στα crypto.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου υποχώρησε μέχρι και 7,2% στα 38.894 δολάρια νωρίτερα, υποχωρώντας για πρώτη φορά μετά από τρεις ημέρες ανόδου. Το Ether σημείωσε πτώση έως 5%, στα 2.570 δολάρια.

    Πτωτικά κινούνται τα περισσότερα κορυφαία κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με την CoinGecko.

    Bitcoin erases much of what it gained yesterday
    Το Bitcoin έχασε τα περισσότερα από τα χθεσινά του κέρδη

    Το Bitcoin εκτινάχθηκε έως και 11% την Τετάρτη λόγω της αισιοδοξίας των επενδυτών για επικείμενο εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα περιγράφει τη στρατηγική της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα κρυπτονομίσματα.

    Ωστόσο, τα κέρδη αποδείχθηκαν ευκαιριακά καθώς το ψηφιακό νόμιμα διαπραγματεύεται και πάλι κοντά στη μέση τιμή του εύρους που κυμαίνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος των δύο τελευταίων μηνών.

    «Αν και η αρχική αντίδραση των επενδυτών στο εκτελεστικό διάταγμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων του Μπάιντεν ήταν ότι «δεν είναι τόσο κακό όσο θα μπορούσε», μια πιο προσεκτική ματιά στις λεπτομέρειες δείχνει ότι δεν εξαλείφει τον πιθανό ρυθμιστικό κίνδυνο», δήλωσε ο Jeffrey Halley, αναλυτής αγοράς στο Oanda Ασίας-Ειρηνικού.

    Διαβάστε ακόμη:

    Brian Armstrong (Coinbase): Οι Ρώσοι πολίτες χρησιμοποιούν το Bitcoin ως «σωσίβιο»



    ΣΧΟΛΙΑ