• ΑΓΟΡΕΣ

    Grivalia: Ποιο το μέρισμα που προτείνει η διοίκηση για τη χρήση 2016

    Grivalia Χρυσικός

    Γιώργος Χρυσικός. CEO Grivalia


    Το διοικητικό συμβούλιο της Grivalia αποφάσισε να προτείνει στην τακτική συνέλευση των μετόχων της 22ας Μαρτίου τη διανομή µερίσµατος ύψους 0,18258 ευρώ ανά µετοχή (καθαρό) για τη χρήση 2016.

    Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η διοίκηση της Grivalia, «οι ηµεροµηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων, πληρωμής του µερίσµατος καθώς και η πληρώτρια τράπεζα θα ανακοινωθούν ευθύς µετά τη λήψη της σχετικής απόφασης από την Τακτική Γενική Συνέλευση.

    Σημειώνεται ότι το ποσό του µερίσµατος που αναλογεί στις µετοχές που θα έχει στην κατοχή της η Εταιρεία κατά την ηµεροµηνία προσδιορισμού δικαιούχων, θα προσαυξήσει αναλογικά το ποσό του µερίσµατος που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες µετοχές.»

    Υπενθυμίζεται πως η Grivalia ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 26,4 εκατ. ευρώ για τη χρήση 2016.

    Τα κέρδη προ φόρων, μη συμπεριλαμβανομένων αποτελεσμάτων από αποτίμηση, προβλέψεις έναντι επισφαλών απαιτήσεων καθώς και αρνητική υπεραξία από συμμετοχή σε κοινοπραξία ανήλθαν στα €45,5 εκ. έναντι €43,7 εκ. της αντίστοιχης περσινής χρήσης.

    Τα διαθέσιμα του Ομίλου την 31η Δεκεμβρίου 2016 ανήλθαν σε €62 εκ. από €112 εκ. την 31η Δεκεμβρίου 2015 και οι δανειακές υποχρεώσεις διαμορφώθηκαν σε €52 εκ. από €59 εκ.

    Την 31η Δεκεμβρίου 2016, η Εσωτερική Αξία του Ομίλου (NAV) ανήλθε στα €862 εκ. ή €8,52 ανά μετοχή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Χρυσικός: Νέα συμφωνία από τον μάνατζερ που σαρώνει την αγορά ακινήτων – Το μεγάλο του μυστικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Μανώλης Κυπριανίδης: Οι αποκαλύψεις των Ελβετών και η κηδεία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Περίεργη έκθεση της Euroxx για τις ελληνικές τράπεζες. Ποιοι δυσαρεστήθηκαν



    ΣΧΟΛΙΑ