• ΑΓΟΡΕΣ

    Twitter: Αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών της εταιρίας

    • NewsRoom


    Αποχωρούν τέσσερα ανώτερα στελέχη της εταιρίας του Twitter, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου Τζακ Ντόρσι.

    Ειδικότερα, ο Ντόρσι έγραψε σε ανάρτησή του την Κυριακή το βράδυ ότι από την ομάδα του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν η Κέιτι Τζέικομπς Στάντον υπεύθυνη μέσων ενημέρωσης, ο Κέβιν Γουέιλ υπεύθυνος προϊόντων, ο επικεφαλής του τμήματος μηχανικής Άλεξ Ρόετερ και ο υπεύθυνος ανθρωπίνων πόρων Μπράιαν Σίπερ.

    Αναφερόμενος σε αυτό που χαρακτήρισε ως ανακρίβειες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ντόρσι εξήρε τα τέσσερα στελέχη για τη δουλειά αλλά και τη συμβολή τους στην εταιρεία, δηλώνοντας πως αποτελεί λυπηρό γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει την αποχώρησή τους.

    Επιπροσθέτως, χθες το βράδυ, ο Τζέσιον Τοφ, επικεφαλής της υπηρεσίας video streaming του Twitter, ανακοίνωσε και αυτός την παραίτησή του από την εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα εικονικής πραγματικότητας της Google. Ο Ντάρσι δεν τον είχε αναφέρει καν στην ανακοίνωσή του.



    ΣΧΟΛΙΑ