ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σχέδιο του Κ.Μ. για το νερό και ο Στάσσης, πόσο ισχύουν οι φήμες για deal Μυλωνά, πώς η Generali πήρε την Ευρωκλινική, η κίνηση – ματ Κυριακού, πότε θα γίνουν εκλογές και το πάρτι έκπληξη του Τίμου Μελισσάρη στις Σπέτσες
Άλμα 28,35% στα 0,1820 € πραγματοποιεί αυτή την ώρα η μετοχή της Τράπεζας Αττικής. Η κίνησή της υποστηρίζεται από τζίρους 344.453 €, ποσό που ξεπερνά κατά πολύ τη συνήθη συναλλακτική δραστηριότητα του τίτλου.
Τα σημερινά κέρδη προστίθενται στη χθεσινή, θετική για την τράπεζα συνεδρίαση, κατά την οποία η κεφαλαιοποίησή της αυξήθηκε κατά 12,54%. Χρηματιστηριακές πηγές αποδίδουν τη σημερινή “πτήση” της μετοχής στο γενικό θετικό κλίμα που δημιούργησαν οι αγοραστές στον τραπεζικό κλάδο, ο οποίος μονοπώλησε εντυπώσεις και ενδιαφέρον κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.
Πηγές της τράπεζας αναφέρουν στο mononews, ότι η θεαματική ενίσχυση της τιμής της μετοχής αντανακλά τα καλά μεγέθη της τράπεζας η οποία έχει κάνει τη μεγαλύτερη μείωση σε ότι αφορά τα κόκκινα δάνεια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η αλματώδης άνοδος της μετοχής εντάσσεται πιθανότατα στο γενικότερο αγοραστικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται σε ολοκληρο τον τραπεζικό κλάδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρυονέρι: Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων
- Διαταγή απόδοσης μισθίου λόγω λήξης της μίσθωσης: 15 ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΠΟΜΙΔΑ
- Φοιτητικές εστίες με θεσμικούς ιδιοκτήτες – Το νέο hot spot για επενδύσεις
- Κερατέα: Σύλληψη και πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 51χρονο που εκτελούσε εργασίες με τροχό
