ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξησε της θέση της κατά 12,4% στο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο της Global X MSCI Greece, η Οppenheimer, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας (13F filling) στη SEC.
Συγκεκριμένα, το αμερικανικό fund αγόρασε κατά το τρίτο τρίμηνο άλλες 16.587 μετοχές στο GREK, ενώ κατείχε ήδη 132.918 μετοχές. To Oppenheimer κατέχει το 0,4% του ETF της Global X MSCI Greece
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Αθήνας: Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 από Δευτέρα
- ΠΟΜΙΔΑ: Να αποσυρθεί η ρύθμιση για διαγραφή ακινήτων από το Μητρώο Βραχυχρόνιας Μίσθωσης
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Πλήγματα σε πετρελαϊκή εγκατάσταση και χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία
- Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.