• vodafone pride

    True Colours Shine with Pride

    Vodafone: «Μια Φορά και Έναν Καιρό διεκδίκησε και πέτυχε»

    • Ράνια Παπαδοπούλου

    Εδώ και τώρα, η Vodafone συνδέει τους ανθρώπους με υπερηφάνεια, συμμετέχοντας για 8η συνεχή χρονιά στην πρωτοβουλία Athens Pride 2023.

    Φέτος τον Ιούνιο το μήνυμα είναι ένα: «Connect with Pride» και η Vodafone μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στη μεγαλύτερη γιορτή υπερηφάνειας το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Πλατεία Κοτζιά.

    Με όραμα όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας να γίνουν πρεσβευτές σεβασμού και ισότητας, με προσανατολισμό ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, η εταιρεία στοχεύει όλοι, όλες, όλα να δώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

    Ίσες πολιτικές ευκαιρίες, ελευθερία έκφρασης και προστασία για όλα τα άτομα είναι μόλις μερικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας που προσπαθεί να καλλιεργήσει η Vodafone, αντανακλώντας τον σεβασμό της διαφορετικότητας εργαζομένων και υπαλλήλων.

    Ενεργοποιώντας το Δίκτυο LGBT+ Friends των εργαζομένων της με στόχο τη διάδοση του μηνύματος και τη στήριξη ομάδων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, η Vodafone θα έχει και φέτος ενεργή συμμετοχή στο Athens Pride 2023, όπου μαζί με το πολύχρωμο άρμα θα στείλει ηχηρό μήνυμα για μια ισότιμη κοινωνία όπου «Μια Φορά και Έναν Καιρό διεκδίκησε και πέτυχε».

    Οι δράσεις της Vodafone στο Athens Pride

    Δωρεάν απεριόριστα data

    Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης για να ανταποκρίνονται καλύτερα σε αιτήματα διεμφυλικών ατόμων, σεβασμός στην ταυτότητα του φύλου κάθε ατόμου και ένα κατάστημα στη Σταδίου ντυμένο στα χρώματα της παρέλασης είναι μόλις η αρχή.

    Αν θέλετε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές από την παρέλαση, η Vodafone κάνει τις επιθυμίες σας πράξη, προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα data σε όλη τη συνδρομητική της βάση, ώστε όλα τα άτομα να μπορούν να μεταφέρουν το μήνυμα της πραγματικής ισότητας και της συμπερίληψης

    Μοναδικές εμπειρίες θέασης με το Vodafone TV 

    ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ Vodafone Tv

    Ζήστε μοναδικές εμπειρίες θέασης με το Vodafone TV.  Έως τις 17 Ιουλίου, περιηγηθείτε σε μία ειδική κατηγορία περιεχομένου, που περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών LGBT+ σειρών και ταινιών και προβάλλει αποκλειστικά το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…)», του Ιωσήφ Βαρδάκη, που αφηγείται πως μια θαρραλέα ομάδα, έστησε την πρώτη «απελευθερωτική» οργάνωση και το πρώτο γκέι περιοδικό το 1977 προσφέροντας ένα σημείο αναφοράς σε μια κοινότητα που είχε ξεκινήσει να σχηματίζεται.

    Γνωρίστε τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο

    Η Vodafone μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε στο Tik Tok, ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. για να μας συστήσει την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την συλλογικότητα «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο».

    Οικογένειες πράσινες, μωβ, πορτοκαλί. Οικογένειες με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Οικογένειες μοναδικές. Αρκεί να πατήσεις το play για να μάθεις περισσότερα για αυτές. Η συλλογικότητα «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» οραματίζεται την κοινωνία απαλλαγμένη από τις διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή και την ταυτότητα φύλου καθώς και το δικαίωμα στην γονεϊκότητα.

    @vodafonecu 😎 Οικογένειες πράσινες, μοβ, πορτοκαλί και Οικογένειες με όλα τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, έρχονται για τις γνωρίσεις και να ακούσεις τις αλήθειες που έχουν να μοιραστούν.🌈Πάτα ⏯️ και φύγαμε.🔥 #RainbowFamiles #ΝGO #Pressplay #Staytunedformore #ConnectWithPride ♬ original sound – Vodafone CU

    Με στόχο τη δημιουργία ενός μέλλοντος με ίσες ευκαιρίες, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό την ανθρώπινη ύπαρξη και τη δημιουργία ενός ανοιχτού και συμπεριληπτικού περιβάλλοντος εργασίας, η Vodafone δηλώνει «παρών» και αγκαλιάζει το Athens Pride 2023. Γιατί για τη Vodafone, η διαφορετικότητα είναι πλούτος.

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα True Colours Shine with Pride

    Διαβάστε επίσης:

    Athens Pride 2023: Από τη Νέα Υόρκη του 1969 στην Αθήνα του 2023

    Τζον Κατσιματίδης: O Έλληνας κροίσος που θέλει να αγοράσει το CNN

    Τιμή – ρεκόρ έπιασε το θρυλικό ρουμπίνι της Μοζαμβίκης

    ──────────────────

    Εκλογές 2023