ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΣΟΕΕ: Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τη τραμπουκική επίθεση στον τότε πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), όπου συνελήφθησαν έξι άτομα, τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία επιχείρησαν να ανακαταλάβουν χώρο του πανεπιστημίου.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να γκρεμίσουν τοίχο με τον οποίο είχε κλειστεί ο χώρος της κατάληψης, αλλά επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ύστερα από ενημέρωση από τις πρυτανικές αρχές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, που ενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.
Η επέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε την παρέμβαση αλληλέγγυων τους φοιτητών, ενώ σημειώθηκαν μικροεπεισόδια έξω από το κτήριο του πανεπιστημίου.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Eπιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον τερματισμό νέας κατάληψης στο ΑΠΘ -Δήλωση Θεοδωρικάκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
- Βρετανία: Σύγκρουση δύο τρένων κοντά στο Μπέντφορντ – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες
- Τουρκία: Αυξάνει κατά 15% τα τέλη διέλευσης πλοίων στον Βόσπορο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.