ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χάλκης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ”ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν. Ρεθύμνου 06, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, κι ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Ρόδου.
Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση στο λιμένα ν. Χάλκης οκτώ (08) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε., ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν δεκατρείς (13) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. προς επιβίβαση.
Επίσης, ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χάλκης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ”ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν. Ρεθύμνου 06, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, κι ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τους λιμένες Διαφανίου – Καρπάθου – Κάσου – Σητείας – Ηρακλείου – Ανάφης – Θήρας – Μήλου – Πειραιά, ενώ στο εν λόγω πλοίο δεν ανέμεναν επιβάτες προς αποβίβαση στο λιμένα ν. Χάλκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υποχωρεί το αλουμίνιο για δεύτερη ημέρα – Ενισχύονται οι προσδοκίες για αύξηση της προσφοράς
- Η Anthropic σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Decart AI έναντι 6 δισ. δολαρίων
- Νέα φορολογικά μέτρα για τα ακίνητα ενόψει ΔΕΘ: Οι αλλαγές στα ενοίκια και τα κίνητρα για ιδιοκτήτες
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 250 εκατ. ευρώ εισροές στην ΜΟΗ λόγω MSCI – Πόσες και ποιες μετοχές θα έμπαιναν στον δείκτη αν αναβαθμιζόμασταν σήμερα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.