ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Apple Inc ανακοίνωσε χθες ότι έκλεισε το σύνολο των 12 καταστημάτων της στη Νέα Υόρκη για αγορές καθώς τα περιστατικά μόλυνσης από την παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού αυξήθηκαν σε εθνικό επίπεδο.
Οι πελάτες της εταιρίας θα μπορούν να παραγγέλνουν προϊόντα μέσω του διαδικτύου και να τα παραλαμβάνουν από τα καταστήματα, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Apple.
Στα καταστήματα που έκλεισαν συμπεριλαμβάνονται και τα καταστήματα λιανικής πώλησης που βρίσκονται στην Πέμπτη Λεωφόρο, στον Τερματικό Σταθμό Γκραντ Σέντραλ και στο Σόχο στην περιοχή του Μανχάταν.
Προηγούμενα μέσα στο μήνα, η Apple ανακοίνωσε ότι είχε κλείσει προσωρινά τρία καταστήματα στις ΗΠΑ και στον Καναδά, μετά από μία αύξηση στα κρούσματα της COVID-19, αλλά και την έκθεση μεταξύ των εργαζομένων στα καταστήματα σε πιθανές μολύνσεις (https://reut.rs/3mB1Fgy).
Για τον ίδιο λόγο, η Apple κατέστησε υποχρεωτική τη χρήση μάσκας για όλους τους πελάτες και το προσωπικό της στα καταστήματά της εντός των ΗΠΑ.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ανησυχίες για την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον προέτρεψαν τις μεγάλες εταιρίες να προχωρήσουν σε πιο αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων τους.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για ΔΕΗ: ΑΠΕ, τηλεπικοινωνίες και data centers μετασχηματίζουν τον όμιλο
- Νέα εξαγορική κίνηση της BHP προς την Anglo American εν όψει της συμφωνίας με την Teck
- Τηλεφωνική επικοινωνία Στουμπ – Μελόνι με τον Τραμπ για την Ουκρανία
- Απεβίωσε ο εφοπλιστής και πρώην πρόξενος της Λιβερίας, Νίκος Σούτος