ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Φίλης, επικοινώνησε με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την συλλυπήθηκε για το θάνατο του πατέρα της, διακεκριμένου νομικού και καθηγητή, Κωνσταντίνου Κεραμέως.
Διαβάστε επίσης
Πέθανε ο πατέρας της Νίκης Κεραμέως, Κωνσταντίνος Κεραμεύς
Επίθεση Φίλη στην Εκκλησία: Μετά την επιστήμη, την ενοχλεί και το χιούμορ
Συλλυπητήρια από Σημίτη, Παπανδρέου και Καραμανλή για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απειλές Τραμπ κατά του Χαμενεΐ: Θα πρέπει τώρα να ανησυχεί πάρα πολύ
- Χρύσα Αράπογλου (Δήμαρχος Καλαμαριάς): Έκανα χρήση ΑΙ για την Μαρίνα – Το 1% των εσόδων θα αποδίδεται στο Δήμο, λέει το Υπερταμείο
- Ζελένσκι: Οι τριμερείς συνομιλίες πρέπει να οδηγήσουν στην ειρήνη – Χρειάζεται εντονότερη πίεση σε βάρος της Ρωσίας
- Wall Street: Νέο τεχνολογικό sell-off πιέζει τον Nasdaq – Ανοδικά ο Dow Jones χάρη στην Amgen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.