ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατσανιώτης: Η ΝΔ πρέπει σήμερα να θέσει ένα νέο ιστορικό πρόταγμα: από την εθνική συμφιλίωση στην εθνική επιβίωση
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο twitter.
«Υποβάλλομαι καθημερινά σε διαγνωστικές δοκιμασίες και ο μοριακός έλεγχος PCR με έβγαλε θετικό», ανέφερε.
«Με βρίσκει όμως τριπλά εμβολιασμένο και προς το παρόν χωρίς συμπτώματα. Ο Covid-19 είναι γύρω μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια και η μάσκα για να μη θέσουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας».
?Υποβάλλομαι καθημερινά σε διαγνωστικές δοκιμασίες και ο μοριακός έλεγχος PCR με έβγαλε θετικό. #COVID19 pic.twitter.com/HqnpwHi99f
— Andreas Katsaniotis (@katsaniotis) December 26, 2021
Διαβάστε επίσης
Κατσανιώτης: Οι αποζημιώσεις στους πληγέντες συμπολίτες μας θα δοθούν γρήγορα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Κλειστό την Κυριακή το φαράγγι της Σαμαριάς μετά τη σεισμική δραστηριότητα
- Εκπρόσωπος CENTCOM: Το Ιράν δεν ελέγχει τα Στενά του Ορμούζ, η κυκλοφορία συνεχίζεται
- Ρωσία: Μια νεκρή και πολλοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό στο Κρασνοντάρ
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο: Ο κληρονόμος της Ray-Ban κλιμακώνει τη μάχη για τον έλεγχο της οικογενειακής περιουσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.