ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατσανιώτης: Η ΝΔ πρέπει σήμερα να θέσει ένα νέο ιστορικό πρόταγμα: από την εθνική συμφιλίωση στην εθνική επιβίωση
«Η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών αφήνει νέες πληγές στην περιοχή μας και στις περιουσίες αρκετών συμπολιτών μας», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο twitter, αναφορικά με τις καταστροφές από την κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα.
«Η άμεση αποζημίωση αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενες Πολιτείας και χρέος της Κυβέρνησης μας. Κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος», προσθέτει.
«Γι αυτό θεσμοθετήσαμε και λειτουργεί μόνιμος μηχανισμός κρατικής αρωγής για την αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές. Οι αποζημιώσεις στους πληγέντες συμπολίτες μας θα δοθούν γρήγορα, χωρίς γραφειοκρατική ταλαιπωρία».
Διαβάστε επίσης
ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη συμμετοχή στις δεύτερες κάλπες – Προβλέψεις για 200.000 εκλογείς
Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει το παρακράτος της παράνοιας
Νίκος Δένδιας: Μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέρμα τα φθηνά πακέτα από Temu και Shein στην ΕΕ από 1η Ιουλίου – Πώς θα χρεώνεται το «καπέλο» των 3 ευρώ
- Παπαστεργίου: Πάνω από 250.000 χρήστες στο «posokanei» – Έρχονται κι άλλα ψηφιακά εργαλεία
- Χρηματιστήριο: Στον αυτόματο πιλότο οι μετοχές της οικογένειας Στασινόπουλου, δεν καταλαβαίνουν ούτε από αποκοπές μερισμάτων
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα 12,9 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο μετά την αύξηση μέσω επανεπένδυσης μερίσματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.