ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταδρομική εισβολή στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) πραγματοποίησε ομάδα ατόμων από τον αντεξουσιαστικό χώρο.
Περίπου 30 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο κτίριο, έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα στους τοίχους μέχρι τον έκτο όροφο όπου στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, ενώ ανάρτησαν στην πρόσοψη του κτιρίου πανό και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα αλληλεγγύης σε καταλήψεις.
Η επίθεση, σύμφωνα με εργαζόμενους στο κτίριο, διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώ δεν υπήρξαν απειλές σε υπαλλήλους, ούτε άλλες υλικές ζημιές, πέραν των συνθημάτων που έγραψαν με σπρέι στους τοίχους.
Διαβάστε επίσης
Δόμνα Μιχαηλίδου: Μήνυση για τον θάνατο 25χρονου σε δομή – Ζητά πλήρη διαλεύκανση
Δημήτρης Λιγνάδης: Δικάζεται για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δίκες εξπρές για πολιτικούς νομοθετούνται με την διάταξη που καταθέτει αύριο στη Βουλή
- Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ΚΟ της ΝΔ: Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα
- Allwyn AG: Συμμετοχή στελεχών στην επανεπένδυση της ειδικής διανομής
- Wall Street: Προς νέα ρεκόρ ο S&P, «άγγιξε» τις 50.000 μονάδες στο ξεκίνημα ο Dow Jones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.