ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές που επιχειρούν να εμποδίσουν διασωληνώσεις ασθενών με κορονοϊό.
Η νέα εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας real news για εφόδους σε νοσοκομεία ατόμων προκειμένου να αποτρέψουν διασωληνώσεις.
Εισαγγελέας θα διερευνήσει την τυχόν διάπραξη αξιόποινων πράξεων, μεταξύ αυτών της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, της παραβίασης των μέτρων κατά της COVID και της βίας κατά υπαλλήλων.
Διαβάστε επίσης:
Στα ύψη τα αντισώματα μετά την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοιό
ΣτΕ: Δικαιώθηκε η ΕΔΕΜ και ανέλαβε την διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων
Ζακ Κωστόπουλος: Η δίκη θα συνεχιστεί 7 Δεκεμβρίου – Οι καταθέσεις των μαρτύρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΣΠΑ 2021-2027: Στο 100% του προϋπολογισμού οι προσκλήσεις – Στο 90,4% οι εντάξεις έργων των 26,2 δισ. ευρώ
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν τα «κόκκινα δάνεια» που διαχειρίζονται οι Servicers το β΄ τρίμηνο του 2026
- Τι γύρευε η ισραηλινή πρέσβης και ένας πρίγκιπας στον Κώστα Τασούλα;
- Μητσοτάκης: Οι βαθιές τομές απαιτούν μεταρρυθμιστικό σχέδιο και σταθερότητα, η δικαιοσύνη να μένει εκτός των πολιτικών αντιπαραθέσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.